kardes derdin ne anlamadim eger boyle birsey varsa gerekli yerleri ara sikayet et ...ama ikide bir musta yapilan yasadisi avlari paylasma bunlarin musta yasandigi asikar ama kimler tarafindan vuruldugu bilinmiyor kimseyi tohmet altinda birakma hakkin yok..en az senin kadar av doga yaban hayati sevdalisiyim eger bir derdin varsa musta ve bizim ilcede dernegimiz var iletisime gercersen yardimci oluruz kardes..uslubun ve paylasimlarin cok yanlis
Ben de siz neden bu kadar gocundunuz anlamadım? Sizde mi böyle av yapıyorsunuz. ' Burada paylaşılırsa milletin dikkatini çeker, denetim artar. Biz de istediğimiz gibi avlanamayız' telaşindemisiniz? Değilseniz bu gocunmuşluk, bu alınganlık neden? ''Üslubun ve paylaşımların çok yanlış.' diyorsunuz. Ben de sizden rica ettim. Yanlışımı gösterin diye. Siz benimkileri göstermediniz.
Ben sizin yazılarınızdaki üslup yanlışlarını göstereyim bari. Ben Suat beye cevap vermişim ve ona bir sual sormuşum. Fakat siz cevap vermişsiniz. Cevap hakkını gasbetmişsiniz.
fotoğraf alıntı muşla muşlularla bir alakası yok...bende muşluyum vede avcıyım ama daha böylelerine denk gelmedik kardeş kimseyi savunduğum yok ama eğer biliyorsan vede gerekli yerlere söylemiyorsan o katlıam yapanlardan ffarkın yok ...( not: keklik avında karşılatığım avcılardan birisi bitlisli olduğunu vede hafta sonları değilde avcıların gelemediği pazartesi salı perşembe günleri avlandıklarını söyluyorlardı kendi meralarını kuruttular sıra muştaki kekliklerde )
Bana diyorsun ki 'o katliamı yapanlarda farkın yok.' Ne güzel bir üslup değilmi! Bitlisli avcılar için 'kendi meralarını kuruttular sıra Muş'taki kekliklerde' demişsin. Yukarda bana kimseyi töhmet altında bırakma dediğin halde sen bütün Bitlis avcılarını töhmet altında bırakmışsın. Daha bir çok hatanızı gösterebilirim yazılarınızda. Ama maksadım tartışmak değil burada. Hiç kimseyi hedef almadım. Kimsede beni hedef yapmasın. Paylaşımlarımız konu hakkında olsun lütfen!
Ayrıca Bitlisli değilim. Bir kaç yıldır Bitlis'te yaşıyorum. Allah nasip ederse bir kaç yıl sonrada şu güzel vatanımın başka bir köşesinde olurum. Profilimde Bitlis yazıyor diye Bitlisleri hedef yapmayın. İnsan her yerde insandır. İnsani değerlerini kaybetmişse onun nereli olduğunun bir önemi de yoktur..