Atagan bey avcı adamın işi belli olmaz derler, şahsen çok soğuk kanlıyımdır ,nekadar saçmayı biz yesekte tecrübe kazandırdı . Nezaman topluluk olsa kim ne yapıyor, kim nasıl diye hep şöyle bir süzerim .
Siz Allahtan ucuz atlatmışsınız bu gibi durumlar gerçekten çok felaket şeyler
Adamın arabası gitmiş Eyvah çekip derin bir nefes alınmış ama biraz düşünüldüğünde araçta adam olsaydı, veya mermi boşluğa gitsede bekleyen bir avcıya çarpsaydı bir ailenin ocağına incir ağacını dikerdi.
Bu gibi olaylar haklısınız genç yaşlı dinlemiyor benim gördüğüm eline silahı yeni almış kişiler panik yapıyor yada tüfeği kainatın efendisi görüyor elimizdeki silah ne marka olursa olsun patlıyor belki yere düşse ağaca çarpsa tetik düşecek durumda.Bunu yaşayan avcılarda var hatta dalga geçerlermiş "kendi patlayanı getir diye"
Ben hep derim istediğini yap ama dikkatli ol .
Sizin kurt olayına yakın birde benim mazi var 7/8 sene oldu kısaca bahsedeyim
Birgün domuz varmış haberini telefonla köyden alınca ırmak kenarında otururken motorsikleti çevirdim
büyük bir kamışlık ağaçlık dere var orda domuz görmüşler 9 kişi gibi toplandık bu domuz çıkmasın diye en uca biri gitti herkes kayboldu
ben derenin ucuna oturup kayanın ucuna pusuya yattım karşılıklı bir dere yatağı karşıdan karşıya 150/200 metre var. derenin yukarısından bağrış çığrış aşağıya doğru geliyorlar.
tam millet ağaçlıktan çıktı 55 yaşlarındaki dayıyı gördüm . Kamışı çıkmaya yakın kayanın gediğinde dev gibi bir dişi Kurt yatıyormuş ,yerinden öyle bir kalktıki anlatamam. Dayı çifte ile 2 defa bastı
ben yukardan bağırdım Kurt o KUrt diye ama saniyelik olay.
2 defa bastı korkudan kıç üstü düştü KUrt durdu 5 metre mesafeden buna doğru bir Kizdi yelesini kaldırdı.
Allahtan vallahi birşey yapmadı adam kımıldayamadı.
Ben bu olayı kuş bakışı tepeden seyrettim . Kurt yavaş yavaş çıktı gitti ama nedendir bilinmez. 5 mtreden vuramadı . Dev gibi bir dişi kurt hala görürüm bizim bahçe bölgesine yakın
Domuzları falan yiyor diye hiç bir kurda silah doğrultmadığım gibi bunada sıkmadım sıkmamda Çok hisli ve korkutucu bir duruşu var. Orda arazisi olan bir dayıda var oda görüyormuş çok büyük diyor hep.
Bana avın başında aşağıda derenin başında dur demişlerdi eğer orda dursaydım Tek kurşunun karşısında olacakmışım , Dayı bir tek kurşun 1 tanede şavrotin sıkmış
O Kurdu bir kaç ay önce yine gördüm çok asil yürüyüşü var. Umarım kimse vurmaz. Birtanede erkek var onuda su içerken gördüm.
BU olaydan sonra hep tetikte olmuşumdur. Ama yinede başa gelecek varsa geliyor
Biraz uzun oluyor kimse kusura bakmasın.