Herkeze iyi günler bende 2011 model L200 4x4 mitsubishi var. duster a binmedim ama binenler güzel olduğunu söylüyor güzeldirde ama asla bir l200 değil onun 4 çeker geçmediği yerlerden ben 2 çekerde geçiyorum bir kere avda denk geldi yaşadık . ben sana eksilerini artılarını yazayım şimdi.
+ ları yolda kalmazsın, batmazsın, sürmesi keyifli, köpek kokusu yok, karda hele doyum olmaz sürmeye, tam bir av arabası, göle gidiyorum gölün içine giriyor römorktan botu indirirken yani büyük kolaylıkları var av için. Asıl farkını yanyana ava gittiniz başka araçlar olduğunda anlayacaksınız.
- leri 2500 motor olduğu için yakıt biraz fazla, vergisi yıllık 3 dü şimdi 2 oldu, büyük araç şehir içinden bazen zor oluyor. her sene vize
ben 3 kere satmaya kalktım 3ün dede satamadım kopamadım en son dün gene çektim ilandan. ömür boyu avlandırır adamı. Benim karabatak ın balık tutmuşluğuda var ördek vurmuşluğuda tavşan da kovalamıştır......ne avlar yaptık beraber ağzı olsada konuşsa. Bir kere dahi tık demedi beni yolda bırakmadı kimleri çektim kurtardım sayamam ne dualar almışımdır kurtardığım yardım ettiğim insanlardan öyle yani .