Öncelikle adınıza çok sevindim Hakan Abi (abi diyorum, sakınca var mı bilmeden).
Hakan Abi bence de o Prima SV olmalı. Skeet-Trap barutları arasında nisbeten yavaş yananı diye biliyoruz, değimediyse. Bir yönüyle iyi denk gelmiş çünkü bence sırf hedef atışı için biraz fazla koymuşsunuz ama basınç tehlikeli olmamış olmalı. Fakat o 1,55 gramın çok çok fazla olduğuna inanıyorum. Nitekim sonucuna şahit olmuşsunuz. 1,55 g Prima SV ile kaç gram kurşun kullandığınızı yazmamışsınız ama 24 gram için bile çok fazla. Ben olsam 1,30 gramla 12 lik fişeğe taş çatlasa 28 gramdan fazla yük (saçma veya kurşun) koymazdım.
İşin aslı ben size 1,20 g dan bile az barutla 28 g kurşun önerecektim. Aklımdan tam geçen 1,10 g hatta duruma göre 1,0 gram bile olurdu. Av için olmaz ama kağıda falan yeter. İsterseniz deneyin.
Ağız kıvırma şeklini tam yazmamışsınız abi. El mengenesi mi, yıldız makine mi anlamadım. Eğer yıldızsa sorun yok ama mengeneyse, kurşun dışarı çıkarken kurşunu içine koyduğunuz tapanın kanatlarının kovanın içe katladığınız kısmı tarafından engellenip engellenmeyeceğini iyi düşünmekte fayda var kanımca.
Yanlış anlamayın, bir seferde kendiniz beğeneceğiniz kadar başarmanızı gerçekten takdir ediyorum. Bir çok püf noktaları olan işi iyi kotarmışsınız, tebrik ederim. Yine de yukarıdakileri yazmasam olmayacaktı, yazdım.
İnşallah daha fazla keyifle devam edersiniz ki, öyle olacağı şimdiden belli.
O tüfeği istediğiniz fiyata satabilmenize sevindim abi. Ne siz ne alan üzülmemiş. O da hayrını görsün artık.
Saygılarımla.