@İlhan GÜNEN Amin cümlemizden inşallah, sağolasın. Senin av yaptığın yer, tahtalının önemli geçiş güzergahlarından biri. Ava gelip giden çok kişi olur ama, hani bakmak başka görmek başka derler ya, kara düzen av yaptıkları için püf noktalarını çoğu bilmez, orayı herkese söyleme
Havasına göre yüksek geçebilir ama göç olduğu müddetçe hemen her ava geldiğinde tüfek atabileceğin bir yerdir.
Orduya iş veya gezme amaçlı gelince ararım seni
Güzel yorumun için tekrardan teşekkürler.
[/quote]
Gerçekten o mekanda bol miktarda tahtalılar gördük, bazende hiç yoktu. Bir kaç yer daha öğrendim.
Benim ekip benle beraber 4 kişi bensiz asla uzak yere ava gitmezler, kim müsaitse 2 kişi veya 3 kişi ava gideriz. Kotaları da ben alırım.
Sonuç olarak orayı sır gibi saklıyoruz. Ekipdeki herkes sana dua edip, burayı bizden başka bilmesin diyor inanki
İnsan nasiplendiği yeri sonuna kadar korumalı. (Kar yağdığında aynı yerde anormal avcı vardı. Sanki herkez sözleşmiş gibi, avlağın önünde 6-7 araba vardı.
)
Çevremizde Soran oluyor tabi nerde vurdunuz diye Çarşamba bazende Bafra diyorum
.
Bu arada Bp 34-36 gr 4 no zaman zaman ördekte kullanıyordum. Ata neo ile tahtalıda müthiş verim aldım. Benim için de kutsal fişek olma yolunda gidiyor. Dediğim gibi Ordu'ya geldiğinde araman yeterli. Allah'a emanet ol.