Çok iyi. Bir yivliyle, ayrıca "ancak uygun kalibreli" bir yivliyle atılabilecek mesafeye, yivsiz bir tüfekle, üstelik hiç bir optik nişangah da kullanmadan böyle isabetli atışlar yapabilen atıcı da, kendi doldurduğu fişeği de takdir edilmeli. Tebrikler.
Isparta'ya selamlar.
Teşekkür ederim İbrahim Bey,Bütün ilimleri yaratan Rabb'imin lütfu. Aslında uygun kalibreli bir yivli aklımda da çok ölçtüm tarttım mevcut yasa ve 200 istikakla bu iş olmayacak. Aleyküm selam, Ispartadan selam olsun
Tebrikler.200 yarda dan o bidonu çıplak gözle vurabilmek büyük yetenek.
Maşallah.....
Teşekkür ederim Suat Bey.
tebrik ederim çok güzel atışlar ve video
Teşekkür ederim Selim Bey.
Tevfik abi eline emeğine sağlık.Çok güzel ve mesafeye göre oldukça başarılı atışlar. Ayrıca ''kamera: ısırılmış elma'' betimlemene hala gülüyorum
Teşekkür ederim Berhan Bey.
Tevfik bey,
Her defasında önce boşver izleme deyip sonra dayanamıyorum..Komplekse kapılmamak için yahu 200 yards mesafeden benim gözlerle domuzu görmek bile mesele siz o mesafeden bidon midon vuruyorsunuz..
O Hatsan'a gözünüz gibi bakınız asla kurcalatmayınız.Geçen yıllarda satın almak istediğim bir Beretta yarıoto sehpaya bağlamaca 40 metrede 35 cm alt vuruyordu..36.5 m de 18 cm sol alt vuran bir Benelli'min değişimi için 11 ay bekledim..
Allah nazarlardan korusun ne diyeyeyim?
Teşekkür ederim Tuncay Bey,ne kompleksi Hocam estağfurullah dağa taşa sıkıyoruz oda denk geliyor şansımıza, onca tüfekten sonra attığı yeri vuran bir tüfeğe denk delmek çok güzel bir duygu eğer seçme imkanı verseler aynı tüfekten gidip bir tane daha alacam,pompalı av tüfeği merakım var şöyle attığı yeri vuran bir 870 veya bir bps çok güzel olurdu ama ya sol alt vurursa diye yanaşamıyorum yanlarına.
tebrikler
müthiş atışlar her defasında şaşırarak tekrar tekrar izliyorum
Teşekkür ederim Murat Bey.
@Tevfik GÜN abi yine süpersin eline sağlık..
Teşekkür ederim Emrah,bu sene buralara hiç tahtalı göndermedin.
harika atışlar... pahalı tüfek, fişekmiş....pehhh.... patron sizsiniz şefim...
Teşekkür ederim Fuat Bey,tüfek fişek uyumunu yakaladık yoksa memlekette cevher çok.
Helal Olsun
Teşekkür ederim Necdet Bey.
Maşallah Tevfik Bey, her zamanki gibi maharetinizi konuşturmuşsunuz. Gerçekten çok başarılı.
Hayır yani insan bu kadar müsrüf olmaz ki canım, bir sezonda 20-30 bidon harcıyorsunuz.
Allah'a emanet olun.
Teşekkür ederim İlhan Bey.Bu hafta koyduğum bidonu haftaya bulamıyorum buradaki hurdacılar bahçeleri de geziyorlar artık,mecburen yeni bidon ve müsriflik