@Suat ÇALIŞKAN 'ın bu konulardaki bilgisi de birikimi de üst düzey ancak buradaki ifadesinde "tevriye" yapmış olduğunu tahmin ediyorum. Belki kendisi daha net açıklayacaktır. Açıklamazsa da, bu hakkı kendisine vermek lazım diye düşünüyorum.
Testle ilgili ben de şunu söyleyebilirim.
@Mehmet KAYACAN , öncelikle ellerinize, emeğinize sağlık. Ancak ben, paylaşılan bu görselden pek bir şey anlayamıyorum. Bu, bu sitede paylaşılan (hepsinden olmasa da) bir çok amatör testten daha düzgün paylaşılmış ancak dediğim gibi; "amatör testlerden"... Halbuki bu görselin üzerine bir av bayii adı ve iletişim bilgileri iliştirilmiş. Bu da, işin bir "köşesinde" profesyonel kaygının olduğunu gösteriyor. Eğer işin içinde profesyonellik varsa da, test de çok daha "profesyonel seviyede" olmalıydı diye düşünüyorum. Bir kere hedef çok küçük ve buna rağmen ebatları da verilmemiş. Bu durumda da; örneğin atışın sol bir atış mı olduğunu dahi kestiremiyoruz ancak hayal sınırlarımızı zorlayarak tahmin etmeye çalışıyoruz. Bilgilerinin paylaşılması gerektiği çok detay var ama en basitlerinden; hedef üzerindeki mesafe bilgisi "40 adım", bu paylaşımda da "40m" olarak yazılmış. Hangisi doğru onu da anlayamıyoruz, ancak ikisi de 36.5m etmez. Ve daha bir çok şey var ancak, uzatmak istemiyorum. Eğer amatör yapılan bir paylaşım olduğunu düşünseydim, bunları da yazmazdım çünkü sitede yüzlerce amatör paylaşım oluyor, hiç birine yorum yapmıyorum çünkü isteyen istediği gibi tüfeğini dener/paylaşır diye düşünüyorum.
Selamlar.
Youtube da birisi tek kursun atisinda hafif sola atiyor diyodu.Simdi de sagda az sacma gorunce o aklima geldi.
Gerci bu islerde Suat beyin tecrubesi cok fazla.Iyi diyorsa iyidir.