Savaş Bey, öncelikle hoş geldiniz.
Eğer firma yetkilisiyseniz ki yazdığınız yazıdan, firma adına konuştuğunuzu anladım ben; o halde çalıştığınız firmanın tam ünvanını, sizin görevinizi ve ünvanınızı da paylaşmanızı rica edelim sizden.
Çalıştığınız firmanın Sayılır Av olduğunu anladım yazdıklarınızdan. Zira Mesco bir firma değil, bir marka sanırım? Fişek markası? Eğer öyleyse, nerelerdeydiniz bu zamana kadar?
Zira, Sayılır Av hakkında çok fazla tartışmalar oldu, şirkete yazılar e-mailler atıldı, atılan e-mailler burada paylaşıldı, o e-maillere yanıt dönmedi Sayılır Av, telefonlara yanıtlar verilmedi, bunlar burada paylaşıldı, daha sonra inanmayanlar oldu, kendileri de aradılar ve e-mailler attılar, onlara da yanıtlar verilmedi, "B&P gibi kocaman bir üreticinin dağıtıcılığını nasıl yapıyor böyle bir firma" diyenler dahi oldu.
Bunların aralarında da fişekten de fiyattan da anlayanlar da vardı hani... Yani fiyattan anlamak gibi bir ön şart olması gerektiğini düşünmüyorum da, yazmışsınız, o yönde bir kaygınız ya da merakınız olmasın diye belirteyim dedim.
Orhan Bey'den özür talep etmişsiniz, inanın 3 kere okudum, özür dilemesini gerektirecek neresi olabilir diye, bulamadım, ben kaçırmış olabilirim, birazdan tekrar okuyacağım.
Bu arada, sorduğum sorulara yanıt alabilirsem çok memnun olurum, sitede bulunmanız, tüketicileriniz için de çok iyi olur. Tekrar hoş geldiniz diyorum.
Selamlar.
sevgili arkadaşlar
bu platformda bilgi kirliliği olduğunu düşünerek yazıyorum.
mesco fişeklerinin üretiminde ve satışında bulunan biri olarak orhan köseoğlu isimli kişinin yazdığı konular tamamen yanlış ve kasıtlıdır.
sayılır av ın yavuzcan fişek sanayii nden hiç bir makine almadığın herhes biliyordur..
faturasız fişek getirileceği konusunda da firma neden faturalı olarak satın aldığı bir ürünü faturasız satsın?.ayrıca ucuz satsın?.kaçak ismini markamıza yaftalamak çok yanlış ve kasıtlı bir karalama olduğunu düşünmekteyim.
türkiye genelinde 1500 aşkın bayisi bulunan bir firmanın malını satan ara toptancı olarak en az 50 firma sayabilirim ve bu firmaların satış şekli ve politikası sayılır av ı bağlamaz .
bildğiniz üzere dünyanın sayılı fişek markalarından baschıerı&pellagrı firmasının türkiye mümessili olarak bu türlü işlerde anılmasıda tamamen talihsizliktir.
mesco fişeklerinin satış adetlerinin iç pazarda ilk üç te olması belkide bu türlü yazıları yazdırmak isteyen firmaların işidir diyede düşünmekteyim.
ayrıca fiyatlardan ve ürünlerden zerre kadar anlamayan orhan köseoğlu bu platformdan özür dileyerek bu yazısını kaldırmasını istiyorum.
gerekli bilgi almak isterse sitelerimizin içeriğinde bulunan telefonlarımızdan bana ulaşarak gerekli bütün bilgileri kendisine verebilirim.