Vursan 92 a modeli nasıl '' efsane '' oldu ?
Elinde imkanı olan varsa vursan namlusunun iç çapını ölçebilir mi acaba ?
Parça sağlamlığı uzun ömürlü çalışması vs bunları makul karşılarım tamam da, asıl şu tüfeğin avı öldürme ve mesafe efsanelerinin altında yatan gizli sebebi merak ediyorum
Sayın Emrah 19 yıldır Vursan 92 A kullanıyorum ve bu tüfekle ilgili her deneyimi yaşadım şu an bir tane daha aldım yolda geliyor.
bu öyle bir tüfektirki kim ne derse desin bazıları abartıyorsunuz desede kullananın abartmadığına inanıyorum.
bu tüfeği rahmetli Celal Yollu 1992 de son derece kaliteli olarak üretti icra yayı dipçikte kundaklar ceviz en önemli özelliği ve benim hayran kaldığım namlu kalitesi. şirket ortaklarından Hakan ARTKIN açıklamalarında iç piyasaya ve yurt dışına giden namlularda KROM MOLİBDEN KARIŞIMI 4140 MANNESMANN çeliği kullanıldığını söyledi işte tüfeğin can alıcı özelliği namlusu iç çapı 18,3 tür ve içine ne koydularsa çok etkilidir.
benim 65 cm namlu 5 no şok ile 11 no 28 gramla tavşana 25 m.de attım arka bacağını kırdı anında pert
şok 5 28 gram 8 no 30 m yeşil poşet gibi düştü şok 5 mesafe 30 m 10 n0 28 gram kınalı keklik cansız. hal böyle olunca ne estetik ne kozmetik ne reklam hiç bir başka tüfeğe bakmadım. teper derler doğrudur çünkü ağır gramaja ihtiyacı yoktur. kulananın eline yapışır. face de vursan kullanıcıları grubu vardır. biraz ağırdır oda doğrudur.