Gönderen Konu: Gelin kaynana çekişmesi 😀  (Okunma sayısı 1068 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gelin kaynana çekişmesi 😀
« : 22 Şubat 2017, 22:15:26 »
Kaniş Karumu-Gelin Kaynana Çekişmesi-
 Asur'da oturan genç bir gelin, Kayseri-Kültepe'de tüccarlık yapan kocasına gönderdiği çivi yazılı tablet mektubunda ''Annenden çok çekiyorum. Bana büyük kötülük yapıyor. Artık bunu taşıyacak halim kalmadı. Bir an önce dön ve beni bu kadından kurtar'' diyor. Tüccarın sitem dolu bu mektuba cevap verip vermediği bilinmiyor ama aynı gelinin gönderdiği ikinci mektupta ise ''Çocukların da büyüdü. Onlara da söz dinletemiyorum. Annen ve çocukların beni öldürmeden çabuk gel'' diye yazıyor.

• fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Atagan YILDIZ, Selim UYGUN, Hüseyin ÜNLÜ

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: Gelin kaynana çekişmesi 😀
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2017, 22:31:27 »
 Asur'da oturan genç bir gelin, Kayseri-Kültepe'de tüccarlık yapan kocasına gönderdiği çivi yazılı tablet mektubunda ''Annenden çok çekiyorum. Bana büyük kötülük yapıyor. Artık bunu taşıyacak halim kalmadı. Bir an önce dön ve beni bu kadından kurtar'' diyor. Tüccarın sitem dolu bu mektuba cevap verip vermediği bilinmiyor ama aynı gelinin gönderdiği ikinci mektupta ise ''Çocukların da büyüdü. Onlara da söz dinletemiyorum. Annen ve çocukların beni öldürmeden çabuk gel'' diye yazıyor.

:D :D
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
Ynt: Gelin kaynana çekişmesi 😀
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2017, 23:09:16 »

Demek babaannem huyunu 4000 yıl önceki atalarından aldı 😊😊😊
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

The following users thanked this post: Selim UYGUN