Rastgele Emrah bey seneye bol nasip olur inşallah
Sağolun Ali Bey size de rast gele..
Kan mı gelmiş ağzından kuşların emrah OLMADI BU İŞ
Samet tüfek yakıyor işte daha ne olsun, kan geliyor sarı su akıyor
Genelde göğüs isabetiyle ciğere saçma vurduğu zaman oluyor bu. Yere düşerken veya düştükten hemen sonra saniyeler içinde can veriyor. Kesmeye yetişemiyorum.
Rahatla şimdi,bekle Ağustos`u
Erol abi Allah ömür versin yeterki, bekleriz sıkıntı yok
maşallah emrah bey özellikle önlemeleriniz harika
Teşekkürler Aykut Bey karavana atışları saymazsak iyi sayılır
Rastgelmiş yine maşallah emrah bey daim olsun bizde hafta sonu jübileyi yapıp sezonu kapatacağız inşallah kuş var herhalde
Sağolun Murat Bey kuş seyrek çalışıyor ve yüksek. Denk gelirse artık nasip. Rast gele.
Yine yakmışsın ortalığı maşallah. Hafta sonu bizde kapanışa geleceğiz kısmetse. Allah'a emanet ol.
Rast gelsin inşallah. Haftasonu başka planlarım var eşlik etmek isterdim ama denk gelmedi yine. Sağlık olsun.
darısı seneye bol nasiple kleyifle geçecek ağız tadındaki avlarına olsun emrah bey kardeşim rast gelsin.
mersin den selam sevgi ve saygılarımla.
Çok teşekkürler bilmukabele inşallah. Size de rast gelsin. Selamlar.
Maaşallah güzel av olmuş
Sağolun Onur Bey.
Mübarekler herzaman olduğu gibi size doğru süzülmüş hele o ağaca konmaya çalışan çok cazibeliydi
avlarınız daim olsun
Teşekkürler İbrahim Bey. Doğru yerde uygun şekilde bekleyince geliyorlar
Ağaca konmaya çalışan kuş atış esnasında 20 metre civarıydı. Çok net ve kolay bir pozisyondu. Herzaman öyle denk gelmiyor
çook kıymetli kardeşim Emrah nasip olursa güzel bir kapanış yapacaz ... biliyorsun derdimiz var senle söğüt gölgesinde bir çay içmeye geliyoruz .... güzel bir kapanış olacak eminim . şükürler olsun çok güzel avlar yaptık seninle keklik bile kovaladık.. vurduk yorulduk kayalarda ördek bekledık her ne kadar gelmesede ... gönüller bir olsun herzaman kardeşimsinn..
Ben her ihtimale karşı teneke ve şişe ayarladım tahtalı bulamazsan bile seni fişek atmadan göndermem merak etme
Keklikte dağ tepe az sürüklemedin beni.. Çulluk bahanesiyle seni çalıya tikene sokacaktım ama gönlüm el vermedi.. söğüt gölgesinde çay içeceksin herkese nasip olmaz avı boşver
Gönüller bir olsun hacı. Maksat muhabbet..
Maşallah emrah bereketli olsun. ...
Teşekkürler Şenay Bey rast gele..