Öncelikle emek verip paylaştığın için teşekkürler..
Meca 34 gr pro fişeğinin barut çaldığını sezon başlarında farkettim.. Hatta geçenlerde bir konuda yazdım..
Önceki sezondan elimde kalan fişeklerde terazi 1.7 gr gösterirken bu yıl üretilen 34 gr fişeklerde barutu 1.6 gr gösteriyordu, demekki 1.63 gr olmuş..
Adamlar da haklı şimdi, kabaca bir hesapla fişek başına 0,5 gr çalsalar 100 bin adet üretimde 50 kilo barut artıyor.. Neresinden kırpsan kardır..
Yahu arkadaş cebini düşüneceğine avcıyı düşünsen ne olur.. Böyle şeyler hep bizim milletimize has oluyor ne hikmetse..
illa işin içine çakallık sokacaklar.. Baruttan çalma kardeşim, fiyata yansıt 2-3 tl farklı olsun razıyız ama adam gibi yap şunu..
Maxam, csb1 barutu 34 gr için ortalama 1.75 öneriyor ama işte aması var...
Bu sezon 1 kutu kullandım tahtalıda, ben de hiç memnun kalmadım.. Kağıda grupman denedim grupman bile bozulmuş..
Barutu azalttıkları için tapayı da yükseltmişler, önceki 34 gr fişeklerde tek kat pistonlu tapa vardı derin hazneli..
34 gramda işin suyunu çıkardılar şuan.. 32 gr yeşil fişekler iyiydi, arada saçması bozuk olan çıktı ama sonradan düzgün geldi.. Bozmazlarsa diyorum ama inşallah bozmazlar, speed serisi turuncu 28 gr ve sarı 30 gr fişekleri çok iyi.. gerisi muallak...