Herkese selamlar,
Öncelikle foruma yeni katıldığım için daha önce aynı konu başlığı açılmış ise hepinizin affına sığınıyorum.
Misafir üye olarak forumda gezindiğim süreçte, siz değerli forum sakinlerinin deneyim, tecrübe ve paylaşımlarından fazlasıyla faydalandığımı söylemek istiyorum, bunun için hepinize gerçekten çok teşekkür ederim.
Avcılığa çocukluğumdan bu yana merakım olmasına rağmen, fırsat ve zaman yaratamadığım için çok nadir olarak arkadaşlarla bir araya geldiğimizde av yapmaya çalışırdık. Bu avlarıda babamdan bana kalan Sarsılmaz Concorde L marka, model av tüfeği ile yapardım ancak forumda gezindiğim sürece uçar avları için süperpoze veya çifte av tüfeği kullanmanın uygun olacağını siz değerli forum sakinlerinin öğrendim.
Aklımda bulunan markalar arasında Yıldız, Akdaş ve Huğlu var, forumda bu üç marka hakkında çok şikayet olduğu kadar memnun kalanlarda var. Avrupa bir tüfek için şuan bütçem olmadığı için bu saydığım üç marka arasında en iyi grupman ve yıkıcılığa sahip olan marka ve modelde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.