ben pek haz almadığım hiç kulanmadım kullamayıda düşünmediğim çocuksu bir tüfek tipi bana göre av tüfeği deyil ama atış ve hobi tüfeği olabilir hobi tüfeği çam şişe kırma çevreyi kirletme vssvsndüğüm madagdalığı otomatikler, çifte lerle de yapıyorlar .kroluk eğitimle biter yasakla deyi,lbu kıroluğun en dip tabaca yarıştırma cıroluğu bolca ülkemizde mevcud e ozaman bütünateşli silahları av tüfekleride ve bütün fişeklerin alımı satımı top yakün yasaklamak çözümmü sizce yasakları desteklemek akıllıca deyil yanar dönerlikte akıllıca deyil bu yasaklar yüzünden ülkemiz dünya dan pek çok şeyde 100 yıl gerisinde bence 1980 dede bütün silahlar toplamış hatta 100 yıllık hurda antıka hatıra av tüfeklerine kadar bu olayda onu hartırlatıyor bi adaım ötesi bu bütün ateşli silahların yasaklanmasıda olabilir .her türlü av tüfeğinde kapsama alına bilir ama bunu şakşaklıayacaklar çıkadır. içimizde desteklemek akıllı işi deyil
Selim Bey, atış ve hobi tüfeği diye satılmıyor, ruhsatlandırılmıyor bunlar. Av tüfeği diye satılıyor ve ruhsatlandırılıyor, dışarıda da eline alıp dolaşanı insanlar avcı zannediyor. Dediğiniz olumsuz işleri hertürlü tüfekle herkes yapabiliyor, görüyoruz, izliyoruz. Şahsım adına yasağı desleklediğimi düşünmüyor, bilakis kararın benim yıllardır savunduğum noktalara yaklaştığını görüyorum.
Av Tezkeresi olmayana av tüfeği satılmamalı
Av Fişekleri barkodlu olmalı ve tüfek ruhsatı ve av tezkeresi olana satılmalı ki beni her yıl harç ödediğim ve pul aldığım için enayi yerine koyanlar meralarda sağa sola fişek sıkmamalı.
Bu arada bireysel silahlanmaya sonuna kadar taraftarım herkes dilediği silahı hatta bugünkü formaliteler olmadan dileği miktarda almalı, ruhsatsız silahlara bir defa af getirilmeli, sonrasında çok ağır müeyyideler getirilmeli, bütün silahlar kayıt altına alınmalı ve yivli av tüfeklerinde olduğu gibi harç alınmalı. Şehirlere poligonlar yapılarak insanlara silahlarını burada atış fişekleri ile kullanma imkanı getirilmeli. Merada, ovada, dağda, kırda sadece av tezkeresi olanların silah taşımasına izin verilmeli.