0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rıfat kardeş aynı durum bizim buradaki av bayilerinde de geçerli bizim buraya sadece 32 ve 34 gr olanları geldi onun da istediğim numarası yok .. büyük ihtimal fişeklere tekrar zam gelecektir o yüzden elinde olan internette satış yapan firmalar yok diyordur ...ben 32 gr olanı internette 23 tl gördüm aynı fişek burda 25 tl burda fabrika müdürü öner şahin bey var ama malesef bu konuda İLGİSİZ kaç kez söyledim düşük gramaj gönderin neyse parasını vereyim dedim kaydeye bile almadı bende bu yüzden yerli içinde çok sevdiğim meca ile yola devam ediyorum
aynen meca bi kez bile sorun çıkarmadı yerlinin bence rc si b&p si ... öner beyin sorunu çözmesi lazım avcı madur edilmemeli
Günlük 5000 adet gibi bir kapasiteleri var şuanda bildiğim kadarıyla.Oyüzden yetişmiyor birde ürün beğenilip fazla talep olunca
alıp satmayan stoklayan bayilerde var..fabrika yok sattı...malın iyi olması fiyat dengesizliği olması piyasada kargaşa yarattı...tabi bir de üretenlerde sıkıntıda maliyetlerin kurların değişken olması nedeni ile..kurşun bile çok zam aldı...fiyatlar oturdu gibi..yeni sezon kadar çok büyük bir zam gelmeyecektir...acele etmenize gerek yok bence...sezon kapansın her şey normal hale gelecektir.
erol abi ben hiç kullanamayınca yorum yapamayacam malum gelmeyince bizim buralara ürün beğenildi haydi zamlar gelsin