Gönderen Konu: Sterling 30 gr bior tapa  (Okunma sayısı 2464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sterling 30 gr bior tapa
« : 30 Ocak 2017, 20:18:33 »
Selamin aleykum yaza fisek stok yapmayi dusunuyorum sterling bior tapa fisek almayi dusunuyorum icerigi barutu anatomisi nasildir sacma kursunmu celikmi verimi nasildir tecrubeleri olanlar yazarsa sevinirim
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: Sterling 30 gr bior tapa
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2017, 20:33:53 »
Selamin aleykum yaza fisek stok yapmayi dusunuyorum sterling bior tapa fisek almayi dusunuyorum icerigi barutu anatomisi nasildir sacma kursunmu celikmi verimi nasildir tecrubeleri olanlar yazarsa sevinirim
30 gr bior tapalarında 206V barut vardı. Saçması yumuşaktır. 10 ve 11 nolarını bıldırcında kullandım 2 farklı saçma numarasında tapaları değişikti. Güzel sonuçlar aldık.

Power tapalı 30 gr modellerinde AS barut var. Uzak atmayacaksanız orta mesafelerde başarılı. Dengeli fişeklerdir atıcıyı yormaz..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: İsmail CEYLAN 16

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2017, 20:51:02 »
Güzel fişek,6 numarasını kullandım.tatmin edici
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2017, 08:43:44 »
30 gr bior tapalarında 206V barut vardı. Saçması yumuşaktır. 10 ve 11 nolarını bıldırcında kullandım 2 farklı saçma numarasında tapaları değişikti. Güzel sonuçlar aldık.

Power tapalı 30 gr modellerinde AS barut var. Uzak atmayacaksanız orta mesafelerde başarılı. Dengeli fişeklerdir atıcıyı yormaz..

Emrah kardesim seni fisek fabrikalari bunyesinde argede calistirmasi gerekiyor bize verdigin bilgiler icin sagolasin sahsen fisegini kemdi dolduran babamin yaninda buyumeme ragmen tam anlamiyla yetisemedim nedir ne degildir mke keklik resimli barut vardi tenekede kirmizi aslan plastik kutuda sacmalar :)peki uveyikte nasil olur bu fisek
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2017, 09:42:52 »
              İsmail kardeşim ben sterling marka pek çok gramını kullandım.Yerli üreticilerin sık sık fişeklerde barut, tapa ve kapsül değiştirdiğine şahit oluyorum, bu da her partide farklı sonuçların çıkmasına sebep oluyor.Bir de her tüfek aynı barutla dolan fişekleri sevmez.Mesela cesa otomatiğim sterling fişeklerini çok severken, webley scott otomatiğim ise pek sevmiyor.Kısacası bu fişeklerden 5-10 tane değişik gramından alıp deneyerek karar vermen en sağlıklı yol bence.Eğer tüfeğin beğenirse gidip aynı parti üretimden olmak kaydıyla kolilerce alabilirsin.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2017, 20:28:14 »

Emrah kardesim seni fisek fabrikalari bunyesinde argede calistirmasi gerekiyor bize verdigin bilgiler icin sagolasin sahsen fisegini kemdi dolduran babamin yaninda buyumeme ragmen tam anlamiyla yetisemedim nedir ne degildir mke keklik resimli barut vardi tenekede kirmizi aslan plastik kutuda sacmalar :)peki uveyikte nasil olur bu fisek
Estağfurullah yaptığım şey 3-5 fişek kesip malzemesine bakmak hangisi nedir diye ismini öğrenmek, sadece bu..
Üveyikte power tapası çok güzel olur bak 30 gr 7 nosu hem yormaz hem de güzel av yaptırır.. Poze-çiftelerde keyif verir..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986