Haftasonu ördek ve tahtalı için rast gelsin diyerek çıktık ama ördek yok, tahtalı baştacımız
Cumartesi yeğenlerle birlikte güzel bir gün geçirdik, tüfek yakma muhabbetleri namlu ısıtmalar falan gırgır yapmadan olmaz bu işler
Kar yağarken tahtalıyı avlayıp yerinde pişirip yemek de çok keyifli, karatavuk da işin ekstrası oldu ve çok lezzetliydi
Bugün planlar farklı olunca ben yalnız başıma takıldım, pazar olduğu için kalabalık avcı vardı, işi garantiye almak için sessiz sakin joker mekanlarımdan birine gittim.
Hususi tahtalı için niyetlenirsem Allahın izniyle boş çıkma ihtimali yok
Kuş sürekli havadaydı, bu defa risk alıp yüksek atış yapmadım çünkü hava soğuk, kuşlar da biraz gergin uçuyor,
net pozisyonlar bekledim ve yaklaşık 1 saat içinde, temiz atışlarla 3 tane nasip oldu çokşükür.
Tahtalıyı bırakıp biraz ördeğe bakındım, sonra avı bitirdim.. Bugün de böyle vakit geçirdim..
Tahtalı avını noktaladım diyebilirim, arkadaş ortamı olursa ancak muhabbet amaçlı giderim.
Bu yıl tahtalı başta olmak üzere her çeşit avdan bolca nasiplendim.. Keklik avı bile yaptım
Bu nimetleri bahşeden Rabbime sonsuz şükürler olsun..
Daha güzel ve bereketli avları sizlere de nasip etsin inşallah. Herkese rast gele..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bugünden...