Emrah bey eline sağlık benim açımdan güzel bi paylaşım olmuş pozeyle test etmen malum kırma ve pompalı haricindeki tüfeklere içim hiç isinmiyor hep bi etkisiz gibi geliyorlar yada gördugum tüfekler öyleydi yine bir no galiba fişek yanlız senin poze namlulu ucundan boya atmaya başlamış 😊 o kadar 34 gr attım pozemle hiç biri bps 34 gr kadar tepmiyor anormal tepiyor tüfeği çelimsiz biri arsa iki adım geri gider 😆 çok kirli kalıyor her fişek atışımda namlulu bakarım kirli kalırsa pek sevmem ama etkili bi fişek hakkını yemiyim csB1 ve bps barutu az karıştırıp uygun ölçülerde yaptım çok soft bi fişek olmuştu 32 gr C7 Barutlu bps daha rahat atimi var pozede eline sağlık tekrar rasgele
@Hüseyin İŞCEN otomatik tüfekler poze-çiftenin verdiği keyfi vermez, onların ruhu ve kullanım zevki başkadır
Tepme konusunda öyle, zaten 34 gr modelini kırma tüfeklerde kullanmaya gerek yok, geniş iç çaplı otomatikte çok iyi.. Kırma tüfekler için kaliteli bir markanın 30-32 gr fişekleri yetiyor.
Barut pisliği konusunda, namluya azönce baktım, küçük birkaç parça barut artığı ve belli belirsiz siyah çizgiler oluşmuş.. Ciddi bir pislik bırakmamış. Zaten, tekkurşun atışı haricinde saçmalı fişeklerin namlu içi pisliğini dert etmiyorum, üzerine atış yaptıkça dönüşümlü olarak kendini temizliyor..
Csb1 ve tecna ikisi de ağır yanan barutlar ama yine de ayrı ayrı kullanmak daha iyi
Bps 32 gr modeli pozede kullandım, dediğiniz gibi atımı daha rahat.. Performansı da çok iyi..