Gönderen Konu: Bora Br36 & Safir t14 kullananlar buraya :)  (Okunma sayısı 1880 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlyas SÖYLEVİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bora Br36 & Safir t14 kullananlar buraya :)
« : 17 Ocak 2017, 15:12:44 »
Herkese selamlar malum av sezonu çoğumuz için bitti önümüzdeki sezona kadar vakit geçirmek atış kabiliyetlerimi bilemek ve tüfek sesine hasret kalmamak için birazda görünümlerini sevdiğim için şarjörlü 36 kalibre bir tüfek almayı düşünüyorum siz değerli dostlarımdan bu marka modelleri kullananlardan varsa eğer bir kaç sorum olacak altta sıralıyorum soruları şimdiden çok teşekkürler :) ;)

1-Bu iki firma ürünün arkasında duruyor mu?
2-Çok fazla arıza veren tüfekler mi ?
3-Aksamları çok hassasmı kurcalarsak elimizde kalır mı ? :)
4-Bence en can alıcı soru Derya mk10 çoğumuz biliyoruz Derya firması şuanda Mk410 adı ile 36kalibre tüfek çıkarıyor deryayı beklemelimiyim ?
5-Ben olsam şunu alırdım yada bunu almazdım dediğiniz marka ve sebebi?
1983 - Taşova/Amasya

Çevrimdışı Asım ÇİMEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: Bora Br36 & Safir t14 kullananlar buraya :)
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2017, 22:36:52 »
Şuan için bende sizin gibi şarjörlü av tüfeği arayışlarındayım. Bir çok markayı inceledikten sonra kararımı Utaş Xtr12 den yana kıldım. Fakat ürünün yeni olmasından dolayı ufak tefek hatalarından dolayı yaz ayına bekleyerek hataların giderildiği güncel ürünleri bekleyeceğim. Ürünün artılarına gelecek olursak. Tamamen görümü ve mekanizması AR-15 platformu baz alınarak yapılmıştır, kullanım kolaylıgı mekanizma güvenirliği yüksek düzeyde, olan bu platform hem kullanıcı dostu olmasıyla hemde yasal modifikasyonlara imkan vermesiyle benim gözdem. Eksilerine gelecek olursak şu ana kadar rasladıklarım mekanizmaya ait bazı parçaların kırılması fakat kullanıcılar güncellenmiş versiyonda bir sıkıntı olmadıgını söylemekte. Size tavsiyem eğer ki 12cal. bir tüfek kullanmak istiyorsanız ve orijinal AR-15 platformu Utaş kullana bilirsiniz veyahut 36cal. olan yeni Safir T14

The following users thanked this post: İlyas SÖYLEVİ

Çevrimdışı İlyas SÖYLEVİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2017, 10:51:36 »
Av da kullanmayacağım için 12ga istemiyorum açıkcası dediğim gibi hedef atışları ve modifikasyon için almayı düşünüyorum 1500+TL günümüzde açıkcası azımsanacak bir rakam değil o yüzdende verdiğimin karşılığını almak istiyorum görüşleriniz için teşekkür ederim
1983 - Taşova/Amasya

Çevrimdışı Ömer TUNA

• *
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2017, 11:11:53 »
Merhaba,
Bol bol atış yapmak, keyif almak ve yorulmamak istiyorsanız .410 uygun kalibredir. Problemsiz olarak çalıştığına emin olabilsem ( şarjörlü tüfekleri sevmememe rağmen ) vallahi safir alırdım. Biraz pahalı ama saiga yada bakmanızı öneririm.
1978
İstanbul

The following users thanked this post: İlyas SÖYLEVİ

Çevrimdışı İlyas SÖYLEVİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2017, 10:41:12 »
Ömer bey ar15 görünümü hoşuma gittiği için bu markalar üstünde yoğunlaştım saiga bildiğim kadarı ile keleş görünümüne sahip o yüzden ilk başta elemiştim ama tekrar geniş kapsamlı bir araştırma yapacağım teşekkürler
1983 - Taşova/Amasya