Merhabalar Huğlu 200ae Çifte nasıl yorumlanmış diye baktım (gerçi öncedende bakmıştım)tekrardan ama yorumların yapıldığı yıl 2017,2020 Mart-Nisan aylarında 66 namlu siyah kasa siparişi verdim kundak da ölçülü en azından uzunluk neyse çekindiğim nokta gezer avda kullanacam için ağır olmasıydı ejektör ağırlığı vb.ama neyseki korktuğm olmadı yoksa çift patlama tek patlama diye bu zamanda öyle bir korkum yoktu çünkü bunun üstüne çok Tüfek yapıldı geliştirildi Huğlu KOOP.tarafından(buarada 200b de gözdeydi ama tercihimi 200ae den yana yaptım klasik-modern karması olayı..)
Bazı mani lerden dolayı malum salgın olayları biraz gecikti siparişim ilk kuş avında değilde 2.kuş sezonunda elimde oldu VEE gayet harika bir şekilde elime ulaştı Mehmet Yayla-Ali Yayla -kardeşlere çok teşekkürler ediyorum emekleri çok oldu...
Sonuç mu:)Kullanıcı kaynaklı Çifteye de alışık olmadığımdan ve direk 2.sezonda kullandığım için(Keklik,Tahtalı,Ördek) yüksek bant ama düşük atmamla ilgili sorunlarım oldu kısmetse açılışı bekliyoruz Çiftemle;)) merak edenler araştıranlar içinde Kaynak olsun gerçi çok Av sitesi var ama ilk çıkan sayfa Avlak form oluyor..nice sezonlarda ve hayatta hep RASGELSİN!!-İzmit Kartepe avcısı..