Arkadaşlar merhaba,
ördek,kaz,tahtalı avcısıyım, denemediğim (cabelas ürünleri hariç) av kıyafeti kalmadı, neopren tulum ve mont harici gerektiğinde yürüyüş yapılabilecek hareket serbestliği olan gerçek manada su geçirmez! yani uzun süre sağanak yağış 5-6 saat yağmurun veya rüzgarla karla karışık yağmurun altında beklendiğinde sıcak tutacak ve kesinlikle su geçirmeyecek ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mustafa bey merhaba,
İpsalada, yoğun yağmur ve rüzgar varken, çok soğuk bir havada 3-4 saat bir arkadaşla av yaptık,
İkimizde boy tulumu ve parka vardı,arkadaşta askeriyenin verdiği kamuflaj parka ve moutain remington marka boy tulumu,
bende Cabelas su geçirmez parka ve boy tulumu vardı,
arkadaşım çok üşüdü, parkası su geçirdi,av yapamadı doğru düzgün,
ben, bu arada parkanın içinde terliyordum,arkadaş üşüyünce ve ıslanınca avı bıraktık,
Sonra arkadaşa, benim Cabelas yedek parkam vardı hediye ettim, yıllardır kullanıyor ve bana dua ettiğini söylüyor,
Yani, bu tip avlarda kıyafet çok önemli,bir kez alın ve imkanınız varsa iyisini kullanın,uzun yıllar kullanın,
ucuz etin yahnisi tatsız olur derler,
Size önerim, Cabelas,Columbia,Nort Face veya daha başka kaliteli ürünler kullanmanız yönünde,
selamlar