Huğlu pozenin namlusu 18.4 çaplı, alt çıkış 17.60 üst çıkış 17.40 bu tüfekle hem 32 hem 34 gr kullandım (soğuk havada) bps gayet başarılıydı. Gt1 de bu fişek zaten ilaç gibi geldi.. En son avda nitroda kullandım nitronun çapı 18.40 civarı geçiyor ama 18.40 çaplı tapayı namludan geçiremedim, biraz daha dar olabilir, 32 denemedim 34 gr vurduğunu çaput gidi buruşturuyor, ama 10 derecelere doğru 34 gr kullanmak rahatsız edici oluyor. Gt1 de atımı biraz daha rahat..
Şu fişeği bozmazlar inşallah, şuanda avrupa fişeğe dönüp bakmıyorum, fişeği tüfeğe koyduğun zaman etkisine mesafesine güvenmen lazım aklında tereddüt kalırsa avını bile etkiler. Öncesinde bp f2 modeline çok güvenirdim karşılığını da aldım ama şimdi bps 34 e daha fazla güveniyorum ve avda karşılığını fazlasıyla alıyorum..
[/quote]
Emrah bey Sarsılmaz pozemin namlu çıkışı 17,40 - 17,60 gibi, yüksek gramaj 34-36 gr. beni rahatsız etmiyor ama Bps den emin olamadığım için risk almak istemiyorum, avı zaten zor buluyoruz tereddütte kalıyorum, Tam güvenebilsem bidaha sıkıntı olmaz.