Şurada dursun kaydı diye koyayım dedim. Hiç yorum yapmıyorum.
Detayları da bu konu altına ekleriz, burada derlenmiş! olur
Fiat Chrysler cheated on diesel emissions, EPA says
http://money.cnn.com/2017/01/12/news/companies/epa-emissions-cheating-fiat-chrysler/index.html
İbrahim hocam,hukukta bir kural vardır,
işlenen suç şahsidir, kişiyi veya kurumu ilgilendirir,genelleme yapılamaz,
Elbette Fıat grubu çok sabıkalı bir gruptur bilirsiniz,
Yıllarca Türk Milletine, gümrük kapılarını kapatıp,herşeyi İtalyadan getirip Türkiye de montajladılar arabaları,
Türkiyede kuş serisi arabaları Mercedes fiyatına sattılar,
Özal gümrük kapılarını açacam halkı soyuyorsunuz deyince, Koç grubu ve ortağı Fiat, Özal'ı fabrikaları kapatmakla tehdit ettiler,
Sonunda ithalat açıldı millet artık o tenekelere binmiyor,Onlarda tatlı kazançlardan oldular,
Belki Özal'ın sonunuda Fıat-Koç grubu getirdi,bilmiyorum onu,
Velhasılı böyle bir gruptan bahsediyoruz,lakin arkaları çok güçlü bişey olmaz....
''''''Fiat S.p.A. (Fiat Grubu olarak da bilinir) otomobil üreticisi, finansal ve endüstriyel grup. 1899 yılında Giovanni Agnelli Tarafından Torino`da kurulmuştur. İsmini Fabbrica Italiana Automobili Torino" kelimelerinin baş harflerinden almıştır. Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Chrysler, Dodge, Jeep, Yamaha Motor Company, Iveco gibi markaları barındırmaktadır. Yani bu markaların bir anlamda sahibidir. Dünyanın en büyük otomobil ve endüstriyel grupları arasında yer alır.''''''