Suat bey,
Sizin gözünüzde Türkiye'mizde bulunan belli bir standardi yakalamış hangi marka var ozaman? 3 tane yazar mısınız?
Saygılarımla,
Gökmen TASAR
Ben marka fanatiği değilim Sn TAŞAR.
Kuralı söyledim açık ve net.
Arpacığın gösterdiği yeri vuran tüfek dedim.
Suat bey sizin yorumunuzdan ben bu markaları almada git başka marka tüfek al anladım. Diğer üyeler ne anlıyor bilemiyorum.
Bu platformda binlerce üye var. Bir çok ''üye'' kendi artı ve eksi değerlendirmeleriyle sevdiği marklara gönül vermiş avcılar.
Ancak sizin profilinizde ''Avlak Yönetici'' yazıyor üyeler silah tavsiyesi istediklerinde sizin kullandığınız kelimelerde daha seçici olmanız gerekli diye düşünüyorum.
Hayırlı günler,
Sn AKYOL
Şimdi benim burada FORUM YÖNETİCİSİ olmam gerçekleri söylememe mani mi olmalı ?
Ya da iyi olmayan bir ürüne iyi diyerek bir iki kişi para kazansın diye yüzlerce kişiyi mağdur mu edelim ?
Ben burada hiç bir markayı ayırd etmeden yazdım.Hiç birinden zerre kadar da menfaatim olmadığı içinde ,yaptığım testlerde ne gördüysem onları yazdım.
Ancak son zamanlarda test paylaşımlarınıda kaldırdım.Bu emekleri hak edecek en azından saygı gösterip bir teşekkür edecek insanları da bulmak zorlaştı.
Bu gün silah fabrikaları ve markalarızın ulusal arenadaki durumları belli değil mi ?
Hepsi düzinelerce ödül aldı da ben mi iftirada bulundum ya da hakkını yedim ?
Velhasıl marka fanatikliği yapıp ya da elindeki x marka tüfeği dünyadaki en iyi tüfekmiş gibi zannedip kendimizi kandırmayı bırakmalıyız.
Ve tarafsızca menfaatsizce ,dosdoğru gerceği söyleyebilmeliyiz.
Dolayısıyla da bu doğruları söyleyebilirken FORUM YÖNETİCİSİ olduğumu ima etmeniz beni üzdü açıkcası.
Ne yani yalan mı söyleseydim ?