0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Murat AYSÝLÝ vealeykumsealm abim çok teþekkürler. Mücahitin de sana selamý var, halen domuzlarý görünce kaçýyor @Hüseyin ÝÞCEN teþekkürler Fiþek bu defa 5 no saçma kullandým. Hava sabah ilk saatlerde 6-7 derece civarýydý 34 gr bps azcýk sert geldi ama düþük gr olarak baþka alternatifim yoktu o an elimde, gayet de verimli oldu. Zaten ava atarken fiþeðin sertliðini pek hissetmezsin @Erol ÖZTÜRK abi öyle deme ya, fotoðraf karesinde þöyle 3-5 tane yeþilbaþ olsa fena mý olur Küçüðünden büyüðüne benim için her av kýymetli, tahtalýlar bile gözüme kaz gibi görünüyorlar teþekkür ederim sana da rast gelsin inþallah..
aleykumselam bir daha oralara yolumuz düþerse ben mücahit ile domuz avý yapacaðým bu sefer
Emrah Usta söðüt gölgesinde harika bi av olmuþ yine. Kavaklarý yýktýn mý yine Rasgeleyin
Maþallah daim olsun. ..
Eline saðlýk Emrah abi, daim olsun, ben bugün yine tahtalýdan havamý aldým
Emrah bey avýnýz bol olsun tahtalýlar kuzu gibi maþallah en sevdiðim avlardan birisi benimde burada olsanýz güzel geçit avý yapardýk sizlerle rastgelsin
Maþallah Emrah bey güzel bir av olmuþ yine daim olsun inþallah, fotoðraflarýnýz zaten tablo gibi maþallah. Mesafeler 50 mt gibi görünüyor yanýlýyormuyum acaba.
Bu iþin sýrrý ne yataklarýný da biliyorum ama giremiyorum o kadar sýkbir yer 250 500 guruplar var yataða yakýn yerde bek attým çok yüksek geçiyor
Maþallah. Daim olsun.
Maþallah emrah bey rastgele
sen hamak ta götür adam kýþýnda söðüt gölgesinde av yapýyo ya llaaaaa ne tuttu bu söðüt gölgesi ha nerden çýktýydý bu