Gönderen Konu: stoeger turkey hindi şoku ( extra full mobile choke) tornalama hakkında yardım  (Okunma sayısı 2434 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

photoupload
Tüm avcı abi ve kardeşlerime iyi akşamlar öncelikle izmirdeki hain terör  saldırısını şiddetle kınıyorum milletimizin başı sağolsun :(...Konumuza gelecek olursak araştırmalarım sonucu stoeger hindi şokunun huğlu mobil şoklu tüfeklere uyduğunu duydum tek manlulara yani otamatiklere bugün  av bayini arayıp almak istedim ve çifteye takacağımı söyledim sağolsunlar tevfik bey kırmadı gereken ilgi alakayı gösterdi ...A ncak sorun çifteye yanyana 2 adet hindi şokun takılamaması idi resimlerden de anlaşılacağı gibi acaba namlu ucundaki çıkıntı olan kısmı dış taraftan tornalama yapılabilirmi?  yapıldıktan sonra verim alabilirmiyim sonuçta sert yoğun bir çelik madde üzerinde çalışma yapılacak resimler bayi tarafından çekilip tarafıma atıldı  bu konuda bilgisi tecrübesi olan değerleri üyelerimizin desteğini bekliyorum .

« Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 22:09:48 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Bence ilk önce grupman denemelerini yapın belki grupmanını beğenmediniz kullanmazsınız en azından emeğiniz uğraşılarınız boşa gitmez.ben aldım bazı fişeklerle grupman denemeleri yaptım ve beğenmedim.1 cm kadar uc kısmından kestim dedim basınç azalır grupman düzelir ama yine fayda etmedi şuan boşta duruyor
  • Ata neo 66cm kinetik sistem
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: İsmail BİLİR

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bence ilk önce grupman denemelerini yapın belki grupmanını beğenmediniz kullanmazsınız en azından emeğiniz uğraşılarınız boşa gitmez.ben aldım bazı fişeklerle grupman denemeleri yaptım ve beğenmedim.1 cm kadar uc kısmından kestim dedim basınç azalır grupman düzelir ama yine fayda etmedi şuan boşta duruyor
çok teşekkür ediyorum veysi bey denediğiniz tüfek nedir sorabilirmiyim fikir olması açısından soruyorum artı grupmanı güzel olursa eger tornada dış kısımdan tornalama yapabilirmiyiz veysi bey ilk defa böyle bişi yapıcam aslında fazla maceraya gerek yok ama bizim buarada güzel bir ördek yeri var açık alan olduğu için parlama avında çok gergin kalıkıyor hayvan o yüzden kullanıcam zaten full şok kadar grupman yaparsa benim işime yaramaz artı alırsam çifetde özellikle max. 30-32 gr arası fişekle deniycem 34 36 vb. gramlarda saçma sapan bir sonuç orataya çıkacağını tahmin ediyorum rastgele iyi akşamlar ...
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
gıyabımda dünya da üretilen mobil şokların üretimi hakkında bilgi sahibi olanlar vardır
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 17:15:34 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ata neo ile denedim ama düşük gramlarda denemedim 34-35-36 gram fişeklerle denemeler yaptım.siz düşük gramları bi deneyin umarım güzel grupmanlar yakalarsınız
  • Ata neo 66cm kinetik sistem
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: İsmail BİLİR