Bakın buradan birşeyler öğrenirim diye üye oldum ama tam tersine benden sonraki metinler defalarca cvp alıyor adamına göre sanırım ama büyüklerimden öğrenmeye çalıştıklarım çaylaz gözüyle bakılıyor sanırım yada acemi cvp yazılmaya tenezzül edilmiyor gibi sizlerin bilgileriyle sağlıklı avcı olabiliriz bunu unutmayın yöneticilerin dikkatine lütfen acemileri bilinçli ustalar yetiştirsin
avcılık böylesi birşeydir,
hamdım,
piştim,
düştüm,..
sakınolaki yanlış anlaşılmaya tolga bey kardeşim teşbitte hata olmaz,
ustalarım büyüklerim arkadaşlarım ve kardeşlerim çok güzel açıklamışlar serzenişinizi bu ailede acemi çaylak küçük diye konulara dahil olmamak diye cevap yazmamak diye eminol bir düşünce olamaz, her arkadaşım kendi branşında av merakınıda yol alır kekliktir bıldırcındır üveyktir tavşandır domuzdur bunlar hep farklılık gösteren avlardır emin olunuz.
aldığın tüfekten anlayan sevdiği mühimmatların neler olduğunu sana en sağlıklısını kullanıcısı verecektir,
naçizane tavsiyem ''meca rıfled slug'' ben şahsen yerli 76 yataklı 65 namlulu yerli otoda randıman aldığım mühimmattır çevrem dahil bu fişekten şikayet edeni henüz duymadım.
bir dip notta benden, sadece kurşun atacaksanız ''slug namlu'' tam isabetli karar olur
sağlıcakla ve sabırla kalınız.
saygılarımla.