Eyvallah Emrah,teşekkür ederim bu hafta bende gördüm birkaç tane de,onun için merak ettiydim,seninkilermi geldi acaba diye Ama görüyorumki seninkiler halinden memnun,biryere gitmeye niyetleri yok gibi Maşallah diyelim,nazarımız değmesin rast gele.
@Erol ÖZTÜRK abi soya tarlalarında kalan artıklarla bol bol yemleniyorlar başka yere gideceklerini hiç sanmam
Çok teşekkürler Allah razı olsun.
super masallah.
yahu ne zaman kameramın şarzı bıtıyor aynı sahneler bana denk gelıyor senın gıbı bı goruntu cekemedım delı olucam
@Alper KAYAR Kullandığım kamerada 32 gb kart ile 1080p çözünürlükte 5 saat çekim süresi var ama kendi bataryasının şarjı 45 dk gidiyor.. Powerbank taşıyorum kabloyla kameraya bağlı, bu şekilde kesintisiz devam ediyor.. Aynı şekilde bitane powerbank alırsan şarj sorunu ortadan kalkar..
Maşallah maşallah bereketli olsun özellikle kanattan almışın kuşlari eti zarar görmesin diye 😊 orda hava bahar gibi burda soğuk kar uğraşıyoruz Türkiye her anlamda cennet vatanımız allah hainlere fırsat vermesin Tahtaları nasıl pisiriyorsunuz acaba
Çok teşekkürler
Tahtalı düşsün de kanat kırığı düşsün
size göre yaz havası tabi ama yine de %80 nem oranıyla -3 derece havayı solumak biraz sıkıntılı oluyor
Hüseyin bey tahtalıyı içi temizlendikten sonra bütün şekilde haşlıyorsun, sonrasında etini kemiğinden ayıracaksın tel tel ayrılır zaten.. Tavada isteğe göre yeşil biber domates soğan salça karmasıyla hafif sulu şekilde kavurma yaptığın zaman çok lezzetli oluyor.. Bu tarifi bana değerli bir abim vermişti..
maşşalah hayırlı uğurlu bol bereketli olsun
Rastgele Emrah bey avın daim olsun yine yapmışsın yapacağını
Teşekkürler daha iyileri sizlere rast gelsin inşallah..
Maaşallah çok güzel av olmuş, tahtalılarda baya irileşmiş hepsi body yapmış gibi. Avların daim olsun. Rastgele.
@İlhan GÜNEN 2 tanesi tencereyi dolduruyor
evet bence de spor yapıyor bunlar galiba ağırlık çalışıyorlar
Sağolasın sana da rast gele..
allah nazarlardan saklasın maşallah,..
darısı dahakeyifli bol kısmetli avlarına olsun.
rast gelsin kardeş.
saygılarımla.
Ammin Allah razı olsun çok teşekkürler.