0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu öyle her babayiğidin işleyebileceği bir ağaç değil göründüğü kadarıyla.
Tereddüde hiç gerek yok adamlar default dost canlısı dünyaya geliyorlar zaten ,sofrada konuşursunuz detayları ...
Bilirim bilirim, dostluklarını çoookk gördüm... Defaultmuşşş
Doğru diyorsun Emrahcım. Peki seninkilerin tüfeklerine yakışmaz mı ? Buffon falan beğenmez mi mesela ? Buffon'u ne zaman görsem ya da bir yerlerde adı geçse artık sen aklıma geliyorsun Nasıl bir travmaysa artık.
Unutmadan söyleyeyim yarın Buffon kariyerindeki 1000. maçına çıkıyor.
1 ve 3 arasında sıkışmış hissediyorum.
Bunlar sadece su dökünce ortaya çıkan desenler değil mi ? Kundaklara ne uygulanacak, vernik mi yoksa başka bir cila mı ? Vernik deseni değiştirmez ama özel bir cilası varsa o da su dökünce olduğu gibi desende bazı değişiklikler yapabilir..
İkisini de yaptırsanız fiyatta çok fark eder mi acaba..Ben direkt 1 i, tercih ederdim de tabi açık tonları ile 3 de kendinine özgü bir cazibe sergiliyor öyle işveli yani ...
Vernik kullanılmayacak Emrah Bey. Yağlı sonlandırılacak.
Biraz daha debelen diyorsunuz yani.
Adam olur mu ki?
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda teslim alırsınız. Kundak olarak ben olsam kesinlike 1 i tercih ederim.
Bakalım 1 diyecek çıkacak mı diye bekledim.. Çıktı sonunda... 1 demiştim Fatih Bey'e
111111111🤗
Kişisel sıralamam 4 ü de ideal kundak ağacı ve sağlam oldukları aşikar iken desen zevkim olarak 3 ü eliyorum ama bu keklik kanadı veya kaplan sırtı deseni makbul tutan,beğenen de az değildir...Birinci tercihten itibaren sıralamam 1 2 ve 4 şeklinde tabi tamamen sübjektif,diğerlerini görmeden hangisi gelseydi off derdim ...Not;tekrar bakınca 4 sağlam da olmayabilir gibi geldi çok irregüler desen..
Seçeneğiniz 1 ve 3 ise ozaman ben de 1 diyorum
Fatih Bey, ankette ağırlıklı 1 çıktı sonuç. Ama İngiliz üreticilerin seçimi olsaydı, paylaşmıştım sizinle, muhtemelen hangisini seçeceklerini Seçim zor... Bir de bunlara uygun el kundağı alternatifleri neler, o da önemli düzgün bir takım olabilmesi için.
Fatih bey ben bu seçeneklerinizin içinde 3 numara derim. Tüfeğin kasası menevişli olacağı için kundağın rengi biraz açık olsun. Hem 1 numaraya uygun el kundağını bulabileceklerini düşünmüyorum.
Fatih Bey, tüfeği bu şekilde teslim alacaksanız eğer, yani öyle bir ihtimal varsa bende çok güzel opsiyonlar var dışbudak köklerinden 5 numara ayarında özel kundaklar çıkarabilirim, tüfeğin ruhuna da uygun olur, hem su dökünce harika desenler ortaya çıkıyor
Menevişin ne renk çıkacağı da önemli ama piyango gibi o da..Bence açık kahve mor tonlar ağırlıklı olursa 3, koyu lacivert mor aralarda hafif sarı gibi olursa 1 uyar..
İbrahim Bey, el kundağı için fotoğraflar henüz elimde değil. Onu da seçebiliriz kundak belirlendikten sonra. Ayrıca 1 numara için bahsettiğiniz kırmızı gomalak cilayı konuştum. Uzun süredir yapmıyoruz ama yapabiliriz dediler. Ancak ben yine de yağlı sonlandırmadan yana düşünüyorum. Tabii bunu da ayrıca yeniden konuşabiliriz. El dokunuşlarında yağlı daha bir zevkli benim için. Ama görüntü nasıl olacak bilemiyorum.
Ooo şimdi durum değişti. Öyleyse şöyle yapalım, meneviş bitsin, görelim ve bir daha konuşalım. Bu sırada el kundaklarının fotoğraflarını da göndersinler. Toptan bakalım. Ben yarın 2 ve 4 numaralı kundakları elediğimizi söyleyeyim mi? Karar verdiysek boşuna tutmayalım.
Emrah Bey, fotoğraf paylaşabilme imkanınız var mı? Merak ettim.