@Gökhan AKDOÐAN@Kenan ÇAVDAR@Atagan YILDIZ@Berkay TOPUZ@Erol ÖZTÜRK@Hüseyin ÜSTÜN@Murat ÖZBAÞ@Murat DÝNGÝZ@Þenay YILDIZ@Þevki MÝRZA@Hamza SEDA@Taner MEMET@Özgür UYARAtagan Bey tabancayla sigarayý vurabiliyorsan bu iþ tamamdýr maþallah
Berkay asýl efsane son atýþtý, abartmak istemiyorum ama gerçekten süper mesafeydi, sazlýklarýn arkasýnda yatay posizyon atýþ yaptým oyüzden pek anlaþýlmamýþ olabilir..
Erol abi tahtalýlara hafta içi operasyon var, þansým yaver giderse güzel görüntüler çekerim
bu aralar pek karýþmadým avcýlardan zaten yeteri kadar yýldýlar ve çok yüksek uçuyorlar.. Biraz da kar yaðmasýný bekliyorum, alçak geçiþler için..
Hüseyin abi valla yanýma düþeceðini hesap etmedim üzerime gelsin atarým derken düþüþ açýsý iyi denk geldi, kafama düþmesin diye kenara çekildim
Þevki hacý izlersin eve gidince, geçen gibi ördek çýkmadý ki þöyle film tadýnda video hazýrlardým, ama operasyonlar devam edecek..
Özgür Bey, tüfek muhabbeti geçtiðinde tüfek tavsiyesinde bulunmak istemiyorum. herkes kendi tüfeðini över tavsiye eder hani yanlýþ anlamayýn ama benim pek tarzým deðil.. Çünkü yerli tüfek iþi þansa bakar, benimki iyidir bir baþkasýna farklý denk gelip sýkýntý yaþayabilir.. Tüfek 3350-3400 gr aralýðýnda. Çokþükür sorun yok, saðlam, kullanan 5-6 arkadaþla da sürekli görüþüyorum, avýndan memnunlar..
Gerçekten almaya niyetlenirseniz 76 namlusunu alýn ve bek-geçit avlarýnda kullanýn derim.. Ozaman %100 verimli olur.. 76 almadýðýma piþman oldum çünkü
Fiþek seçimi vs zaten paylaþýmlarýmdan görmüþsünüzdür..
Bu arada videoda telefonlarda vs açýlmama sorunu vardý, videoyu güncelledim ve müziði deðiþtirmek zorunda kaldým.. Þuan sorun yok inþallah..
Yorumlar için herkese ayrý ayrý çok teþekkür ederim
Hepinize bereketli avlar nasip olsun..