Sevgili Dostlarım;
Geçen yıl hatırlar iseniz Antal ya Döşemealtı nda bir yarışma yapmak istediğimi bu ayda (Yaz Dönemi 2016) nasıl olur diye bir soru ile düşüncelerinizi almak istemiştim. Bunun sonucunda aşırı sıcaklar nedeni ile köpekler açısından sıkıntı çıkacağı düşüncesine vararak 2017 yılı için bir çalışma yapmaya başladım.
İlk etapta yaşadığım ilçe Döşemealtı nın adını böyle bir etkinlikle duyurmak istedim. Ancak bu konuda yeterli desteği bulamadım. Vakti zamanında böyle bir yarışma yapsam ne dersiniz arkamda olurmusunuz dediğimde bir çok kişi bizden yana ne gerekiyor ise yapalım diyenler o dakika da yanımda değildi.
Tam çıkmaza düşmüş bir şekilde istediğim bir organizasyonu gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşar iken. Mustafa Kiremitçi Başkanım imdadıma yetişti. Benden yana her ne gerekiyor ise Serik Avcılık Balıkçılık ve Atıcılık Spor kulübü Derneği olarak hazırım demesi benim için bir başlangıç noktası oldu. Mustafa Başkanıma ve Derneğine Bu konuda yapmış olduğu destek için müteşekkirim.
Sonuç olarak Yapacak olduğumuz bu yarışma Antalya da yapılan ilk resmi yarışma olup burdaki amaç Antalya yı bu konuda daha üst seviyelere tasıyarak adını duyurmaktır.
Bu nedenle Yarışma mız resmi statüde olması için KIF (Köpek Irkları Federasyonu) bünyesinde yapılacaktır.
İleriki dönemlerde yarışma ile alakalı gerekli bilgiler detaylıca tarafımdan sizlere aktarılacaktır.
Saygılarımla.