Gönderen Konu: Satın alma belgesi  (Okunma sayısı 1369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Recep BİNNAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Satın alma belgesi
« : 27 Aralık 2016, 10:35:58 »
Merhaba,
Ruhsatlı bir tüfeğim mevcut ikinci bir tüfek almak istiyorum satın alma belgesi için sağlık raporu almam gereklimi ?
1980-konya

Çevrimdışı Emrah ALTUNTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Satın alma belgesi
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2016, 11:26:56 »
Merhaba,
Ruhsatlı bir tüfeğim mevcut ikinci bir tüfek almak istiyorum satın alma belgesi için sağlık raporu almam gereklimi ?

evet hocam benden istediler bende 2. tüfeğimi aldım
1987-Niğde

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2016, 11:48:07 »
Ben bir hafta kadar önce aldım. Bulunduğum ilçe kaymakamlığına dilekçe yazıyorsunuz, yivsiz av tüfeği almak istiyorum diye.
Tezkerenin fotokopisini ve nüfus kağıdının fotokoppisini ve iki resim ekliyorsunuz. Kaymakamlığa veriyorsunuz. Emniyete havale oluyor. Sonra o belge kaymakama tekrar emniyetten imzaya geliyor ve emniyetten blgenizi alıyorsunuz. Daha sonra o belge ile birlikte av bayiinden tüfeğinizi alıp fatura ve tüfekle birlikte karakola gidip kendi üzerinize bulunan tezkereye işleniyor.
Ben bu işlemleri yaptım saygılar.
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

Çevrimdışı Erkan BAŞARAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2016, 17:35:45 »
Sağlık raporu teskere yenileme ve yeni müracatta isteniyor
Süresi dolmamışsa sağlık raporuna gerek olmuyor.
1978 İstanbul

Çevrimdışı M.Burak METİLLİ

• *
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2016, 14:39:01 »
Saglik raporuna gerek yok fakat ben ikametimi degistirdim ve yeni bir tufek daha aldim ruhsata isletmek icin yeni ikametimdeki emniyet mudurlugune gittim benden daha onceki ruhsata isletmis oldugum tufekleri gormek istediler tabi birde dosyanizi onceki ikametinizden istiyorlar bilgilerinize, heryerde degisiklik gosterebilir bu benim yasadigim olay siz yinede tufeklerinizi arabada bekletin. :D
Mehmet Burak METİLLİ
1985 / SERİK / KOCAELİ

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2016, 14:47:18 »
Aslında farklılık göstermesi normal bir durum. Bu ruhsat işlerine bakan memurların kendi sistemlerini takip etme biçimiylede alakalı olmuş olabilir. Veya taşınma gibi durumlarda evrakların yeni yerleşim yerindeki Emniyet Müdürlüklerine veya Jandarma Karakollarına evrakların taşınmasıda gerekebilir. Bunun en makul durumu önce bağlı bulunduğunuz karakollara gitmek ve görevli kişilere sormak. Ve işleme öyle başlamak bence, çünkü ozaman bir takım süprizlerle karşılaşma durumu ortadan kalkıyor.
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA