@Özgür UYAR Estağfurullah, teşekkür ederim. Öncelikle tüfeğimin sıkıntısız çıkmasından çok memnunum. Genel itibariyle bakıyorum kullananlar da çok memnun. Geniş namlu iyi bir şeymiş kullandıkça bunu daha iyi anladım
Ahşap hali ortalama 3350 civarı ağaç yoğunluğna göre 30-50 gr civarı ileri geri değişebiliyor. Benim uydurduğum sentetik kundaklarla boş ağırlığı 3500 gr geldi, tam benlik
Gezici avlarda kişiye göre biraz yorucu olabilir ama özellikle bek avı, hele de uzak atışı sevenler için 76 namlusu bence çok uygun olur..
@Tevfik GÜN hocam güzel yorumun ve dileklerin için çok teşekkürler. Tecna barut gerçekten saçmayı iyi mesafelere sürüyormuş bende yarı magnum birkaç dolum denemesi yaptım saçma tuttuğu zaman dudak uçuklatacak yerlerden av alıyor.. mesafeli atışların hatırası da cabası oluyor
İnşallah size de güzel ve keyifli avlar nasip olur.
@Hüseyin ÜSTÜN teşekkür ederim
Karga avı olmasa bu başarıları elde edemezdim
Bu ara çulluk avıyla birkaçtane de ördek avlayarak kendimi avutuyorum ama karga avının yerini tutmuyor yakın zamanda güzel planlarım var
@Şenay YILDIZ teşekkürler. Bps şuan için ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Tüfeğe koyduğumda acaba tereddütü yaşamadan güvenerek atabileceğim bir fişek oldu..