0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adam fena kızmış ya
Yalan mı herkez istiyo sadece?Bana en cok dokunan hatıra mı anlatayım eski ortağımız var aradı ve diyolog aynen şu - Taner cim nasılsın- iyi amca ya sen nasılsın-hamd olsun yahu dolapta tavsan olmasın?- biliyosun amca hep var bereket versin- ee bi tane ayarlada yengenin çok canı istemiş benimde aklıma sen geldin -ne zaman istersen gel al-hadi görüşürüz o zaman deyipTelefonu kapadık kendisi cok sevdiğim üzerimde emeği olan bir insan değil tavsan ne isterse istesin elimden geleni hiç düşünmeden yaparım gelelim benim zoruma gelen unutulmaz yapan kısmına Kendisi bir kaç gün sonra geldi çay kahve hoş sohbet muhabbet neyse tavsanı çıkardım dolaptan masanın üzerine bi siyah poşet bıraktı amca poşet ne deyincede ee avcıya fişek getirdik borclumu kalalım tekrar istemeye yüzümüz olsun falan gülüştük poşete bir baktım birde ne göreyim 5 numara sterling piyasanın en ucuz fişeği kendi kendime ehh amca dedim hiç vaz geçmemişsin huyundan gene kırpıntı yapmış en ucuzu almışsın ozamanda yerli 13 ithal 22 falan mesele fişekte falan değil zaten her yıl tavsan veririz amca ya bugune kadarda bır tek o fişek getirdi jest yaptı sağ olsun ama sterling nedir bilse o tavsanın o kekliğin dolaba nasıl girdiğini valla remington alır ama dolaptan alıp gitmek cok kolay oluyo kesin demiştir ucuzundan olsun bilirim amca mı??2 YILDIR DOLAPTA DOKUNMADAN SAKLIYORUM HER BAKTIĞIMDADA BİR TEBESSÜM DÜŞÜYOR YÜZÜME..
-Dönüşte bana 2 keklik bırak..-Babayı alırsın Hacı süpersin ya
hacı bütün keklikler sane feda olsun ama ötekilerine babayı :D
Keyifle izledim. Devamını bekleriz.
Sn.Mirza, Nadiren de olsa keklik avında "Oğlum yatsaydın ya sıcacık evinde,ne işin var bu dağlarda " demişliğimiz oluyor taa ki 'Tarıltı ve Hırıltıları' duyana kadar.Herşeye rağmen herşeye değer..☺
Dağcılık sporuyla ilgilenen arkadaşı bir kere ava götürdüm.Arkadaş pert oldu.Adamlar patikada yürümeye alışmış.