0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nihayet yerli bir firma kece tapa fişeklere ara tapa koymayı akıl etmiş
BPS fişeği ilceledim 34 gr fişeğe göre barut miktarı az geldi , denemek için 2 kutu almıştım av vurmak daha nasip olmadı fişeğin kapsülü kovanı ve ağız kıvırımı avrupa fişeklerden aşagı değil ama fiyat biraz yüksek 30 tl ye alınabilecek çok Avrupa kaliteli fişekler şuan mevcut .
Plastik kovanı inceledim hatta bügün deneme şansımda oldu tahtalıda 2 derece hava sıcaklığı skb 505 poze ile 34agram 5 numara mirage ile 34 gram bps 5 numara iki duble çıkardın tahtalıya mirage ile attığım cansız düştü ama bps attığım kuşda tüv saçıldı kuş düşmedi gitti sanki patlaması mirage göre daha zayıf geldi .
Bps kullanan 2 kişi fişeklerin çok sert olduğunu sapıttığını ve saçmaların nereye gittiğinin belli olmadığını söyledi hangi tüfekler olduğunu bilmiyorum.Ben dahil çevremde bu fişeği kullanan diğer herkes çok memnun.Recep Bey önleme faktörünü de göz ardı etmeyin derim. Arka arkaya uçan sakarmekelere önümden geçerlerken farklı önlemeyle 30 metre civarı 2 atış yaptım biri kıç sarkıttı ve gitti diğeri cansız düştü hatta tozu çıktı.. fişek bps 34 gr 5 no.. önleme hariç bütün şartlar eşitti..