Gönderen Konu: Ördeğe Atış Anlarımız  (Okunma sayısı 7221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Menderes NUR

• *
  • Ya Nasip Ya Kısmet
Ynt: Ördeğe Atış Anlarımız
« Yanıtla #25 : 16 Aralık 2016, 23:10:57 »
Çok güzel av olmuş Menderes bey ve güzel vuruşlar,
tebrikler...
Sayın Mavili çok teşekkürler.
Saygılar.
Menderes Remzi NUR / 1978 / Serik / Antalya

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 17 Aralık 2016, 01:14:22 »
ma 45 metre dıye dusunuyorum.

atışlarda mesafelerde avlakta guzel.

daım olsun inş.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

The following users thanked this post: Menderes NUR

Çevrimdışı Menderes NUR

• *
  • Ya Nasip Ya Kısmet
« Yanıtla #27 : 17 Aralık 2016, 11:16:54 »
ma 45 metre dıye dusunuyorum.

atışlarda mesafelerde avlakta guzel.

daım olsun inş.
Alper Bey teşekkürler.biz de 40 mt veya biraz üzeri diye düşündük. Hatta atıp atmamakta kararsızdık, ama iyi atış oldu. İnşallah tüm dostların avları bol ve bereketli olur.
Menderes Remzi NUR / 1978 / Serik / Antalya

The following users thanked this post: Alper KAYAR

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #28 : 17 Aralık 2016, 22:36:13 »
Teşekkürler Emrah Bey. Emin olun ki uzak mesafelere atmayı sizi takip ederek yapmaya başladım. Tahtalıda çok zayi olmasa da ördek de biraz daha fazla zayi olma riski var. Bu nedenle uzak atmamaya dikkat ediyorum. Bazan ördekler o kadar çok zorluyor ki anlatamam. Bir kaç yazınızı ve yorumları okuyunca bu sezon atayım dedim. Cidden farklı bir tarz ve heyecan geçitte atıp vurmak. Ama dediğim gibi kesinlikle ele geçirebileceksem atıyorum.
Bu arada sizin anınız da çok güzel olmuş. Hele ki diğer avcıların sorması ... Fişek tüfek markası muhabbeti geçmiştir eminim. :)
Saygılar.
Siz yine de beni örnek almayın uzak atma sevdasından adım karavanacıya çıktı  :D İnanın tahtalı da bazen zayi oluyor, uzak atışlarda hangi uçar avı olursa olsun en çok istediğim şey kanat kırması. Oyüzden kalın saçma tercih ediyorum Kanadı kırılsın av sizindir. Vücuttan etkisiz bir isabet alıp kendini salmaya başlayınca gidiyor. Bu sabah yine deniz kenarında geçitteydim 38 - 40 gr 3 no kullandım ciddi mesafeden yine 2 ördek isabetim var ama kanadına denk gelmedi uzak salınca içerde göldeki avcılara nasip oldular, en azından zayi olmadıklarına sevindim.. mecbur kalıyorum çünkü çok ciddi mesafelerden uçuşlar var abartısız 60 - 70 metre civarına tetik kesiyorum. Yine de şansıma onların haricinde 2 ördek nasip oldu, fotoları daha sonra paylaşıcam inşallah  ^-^ yüksek vurmak güzel oluyor da sağlam mühimmat ve iyi isabet gerek onu da herzaman denk getiremiyoruz işte.. Ama yine de yüksek vuruşun keyfi bambaşka oluyor...  :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986