Menderes Bey ikinci pozisyon gerçekten takdire þayan olmuþ maaþallah.. Tebrik ederim..
Bu þekilde mesafeli atýþ ver vuruþlar izlerken bile çok hoþuma gidiyor, hele de birebir yaþamanýn keyfi bambaþka..
Geçen gün yaþadýðým anýmý paylaþayým
Çarþamba günü denize yakýn bir bölgeye ördek geçitine gittik, kar yaðýþý ve müthiþ fýrtýna vardý, ördek bol ama alaylar ciddi mesafeden gidiyorlar.. O rüzgara raðmen epey yüksek uçuyor ve rüzgara karþý uçuyor, müthiþ efor sarfediyorlar
Soyalýk tarlasýnda beklerken uzaktan gelen 30 - 35 li bir alay gördüm, tüfek atýlacak mesafe yok,o mesafeye tüfek doðrultmak akýllý adam iþi deðil.. yanýmda bps kurþunlarýn barutunu alýp doldurduðum fiþeklerden vardý, 2.10 gr tecna barut ve 40 gr 2 no saçma
tüfeðe sürdüm, ördekler yatay pozisyon tek sýra halinde uçuyorlar, iyi bir önlemeyle ya Allah deyip 2 tane peþpeþe gönderdim, koca yeþilin kanadý ucundan kýrýlmýþ, havada düþene kadar izlemenin keyfini tarif edemem.. 100-150 metre ilerime tarlaya düþtü.. Taa uzaktaki avcýlar da görmüþler, dönüþte yola çýkýnca karþýlaþtýk usta sen ne yaptýn Allah aþkýna dediler
bazen öyle bir denk geliyor ki ömür boyu unutulmaz bir aný kalýyor insana..
Avlarýnýz bol ve bereketli olsun inþallah.. Rast gele..