Ardahan'da yaklaşık bir aydır bu tüfeği kullanıyorum... Hiç bir keklik ve ördek canlı düşmedi daha... 30 gram fişek kullandım hiç bir sıkıntı yok... 28 Gram daha denemedim ama en kısa zamanda deneyip burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar... Olumlu ve olumsuz yanlarını burada paylaşayım...
Olumlu olarak:
-Canlı düşen hayvan daha olmadı çok yıkıcı
-Çeşitli gramajlarda karışık olarak atışlar yaptım (30 gr 34gr 36 gr 40 gr) herhangi bir sıkıntı yok
-Mekanizma olarak çok yumuşak
-Müşteri hizmetleri açısından gerçekten iyiler
-Tüfeği omuzladığım zaman tüfek direk hedefte (kişiden kişiye değişir boy, kilo, kol uzunluğu vs.)
-Kutu içeriğinden 1-3-4-5 ve birde namluda hindi şoku olmak üzere 5 adet şok var, dipçik ayar pulları çıkıyor
-Kinetik olduğu için çok fazla temizlik istemeyen ve temizliği kolay
Olumsuz olarak:
-Ben sentetik ve mat olanı aldım ve tavsiye etmiyorum, parlak krom kaplama olanını yada kamuflaj olanını alın... Benim tüfek şuan kılcal çizikler ile dolu ve ayrıca Fabrika ile görüşmemde mat olanın nemli bölgelerde paslanma problemi yaratabileceğini söylediler
-Arpacıkta kullanılan fosfos çok kötü, mutlaka tüfekle beraber bir arpacık satın alın (ben bugün yeni bir arpacık seti sipariş verdim daha gelmedi, gelir gelmez buradan fotoğraflarını paylaşacağım marka: hiviz m300 )
-Çok bir estetik beklemeyin
-Kutu içeriğinde askı kayışı yok
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa özelden yazabilirsiniz arkadaşlar