0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maþþalah çok güzel kareler yaklamýþsýn resim geç açýldý biraz her zaman bol bereketli neþeli olsun
Maþallah Rast gele!Long range'lerin hakký verilmiþ, güzel kareler videolarý bekliyoruz..
Maþallah bereketli ve daim olsun inþallah. Güzel kareler, paylaþým için teþekkürler. Video göremedim varmýydý?
Tebrikler Þevki her zamanki gibi yine hakkýný vermiþsin.Tebrik ediyorum.Küçük bir hatýrlatma da yapmak istiyorum.Deðiþik fiþekler deðiþik tüfeklerle farklý sonuçlar versede iyi atýcýysanýz sonuçu hiç bir zaman fiþek tayin etmez.Resimlere videolara bakýnca fiþekten daha çok atýcýda marifet olduðunu görüyoruz.Devamýný dilerim Rast gele...
Fotoðraflar muhteþem çýkmýþ, tam bir görsel þölen...Aynen dediðin gibi ördek avýnýn hakkýný vereceksen ekip ve ekipman saðlam olacak..Bu arada kafana düþen ördeðe çok güldüm fotoðraf karesi de süper olmuþ Daha iyi avlarýn rast gelsin inþallah.
Daim olsun,rast gelsin,güzel kareler,avýn hakký verilmiþ....tebrikler...
Aviniz daim olsun Þevki bey yine her þekilde güzel kareler yapmiþsiniz masallah. Gt 1 de valla hakkini veriyor galiba bu iþin gözüm tuttu. 👍👍 Rastgele diyelim
tebrikler ayrýca güzel resimler. avlar ve muhabbetler daim olsun.[/quoteteteþekkürler Faruk bey