stoeger de güzel tüfek
AMA aması var?
işte bir yorum .STOEGER İLETİŞİM VE İŞLETME HİZMETLERİ TAM BİR FİYASKO Yeni
Başlatan M.Emin OLGAÇ KİŞİSEL ŞİKAYETLER, İSTEKLER VE ÖNERİLER
Stoeger'in Email adreslerine bir mail attım ilettiğim bazı konular vardı 10 gün oldu ne arayan var ne soran nede geri dönüş yapan doğrusu pekte şaşırmadım yeni üretilen ve bayiilerde satılmaya başlanan hatta fuarda tanıtımı yapılan tüfekleri m3000 peregrine web siteleri ürün sekmesine halen konulmamış tüfekle ilgili bilgileri ve ölçüleri özellikleri sağdan soldan forumlardan yorumlardan öğreniyoruz.
20 yıllık bir Vursan sahibi olarak arkadaşlarımın ne var bunun içinde dedikleri tüfeklerini kullanıyorum ve yeni tüfekleri peregrineyi arkadaşlarıma öneriyorum bende almak istiyorum. ama firmanın ilgisizliğine bakın. saatlerce çalan cevap verilmeyen telefonlar dönüş yapılmayan mailler. ve ilgisizlik şimdi birileri çıkıp öyle böyle değil ümit bey yardımcı oldu falan bey ilgilendi. diyecek olabilir bu kişiler şanslı kendilerini tebrik ediyorum.
av ve avcılık olayında doyuma ulaşmış ve artık yapacak hedefine ulaşılacak bir şeyi kalmayan ben deniz için hiç bir marka ve model tüfek ve hiç bir firma vazgeçilmez değildir. kendilerine avlakforum üyesi olduğumu belirtmeme rağmen kaale alınmadı. günlük 600 kişinin online olduğu bir forumu ve üyelerini görmezden gelmek nasıl bir işletmeciliktir. anlamış değilim.
kendilerine ticari hayatlarında başarılar diliyorum.
stoger fabrika ilgisizliği Yeni
Başlatan Osman BUDAK
yeni almış olduğum stoger m3000 tüfeğim malum şokları eksik çıktı burdan edindiğim bilgilere göre eksik parçaları ücretsiz gönderiyorlarmış birde sözde müşteri hizmetleri numarası koymuşlar.mesaj attım 3 tane cevap yok. öğlen saat 2 de başladım 5 e kadar sürekli aradım sekreter dışında telefonuma bakan olmadı.bumu müşteri memnuniyeti bumu stoger anlayışı.madem telefona bakmayacaksın niye numara koyuyorsun mişteri hizmetleri diyorsun nerde hizmet ben anlamadım. bizde burda herkeze sözde stoger iyidir diye övgü yapıyoruz millete. çok yazık eksik parcaları göndermesen bile bari nezaketen bi telefona lütfedip gelde bişey de. keyif için aramıyoruz
bir tüfek parasıda telefona verdik.
Stoeger fabrikadan geldi yine sol vuruyorÇevrimdışı İsmail DAL 01
AvlakForum Üye
*
Stoeger fabrikadan geldi yine sol vuruyor
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2015, 23:39:02 »
Tesekkür EdinAlıntı
Tüfeğim fabrikada idi bayramda köyde denedim yine alt vuruyor. Resimdeki A karakterine nişan alındı
Ynt: Stoeger fabrikadan geldi yine sol vuruyor
« Yanıtla #55 : 22 Ocak 2016, 11:29:33 »
Tesekkür EdinAlıntı
Şok mevzu doğru olabilir bende m2000le 4 nolu şokla tek kurşun attım sol vudu akşam tüfeği temizlerken şoku söktüm dişlerin arasından metal parçaları çıktı
STOEGER M3000 PASLANMA SORUNU
Başlatan Berat ŞAHİN
stoeger m2000 delüxümü tekrar fabrikaya gönderdim
Başlatan İsmail DAL 01
merhaba arkadaşlar tüfeğimi salı günü tekrar fabrikaya gönderdim
alt değiyor diye sonucu merakla bekliyorum.
oruçlu kafaylada döktürdüm hatalarını dur bakim bu seferde aynı hatayla yağlayıp temizleyip göndereceklermi. eğer böyle yaparlarsa yine burda yazacağım ve artık TÜRK mallarını boykot edeceğim. MARKASINA GÜVENEN ÜRETİCİ VARSA YAZSIN.BEN MALIMA ACIMAM KULLANIRIM
İnşallah sorununuz giderilir stooger ile bi anım var bir kinettik sevdam başladı stoogerle başladık aldım doğru denemeye kutu kutu fişek aman allahım 30 gr atmıyor üç adet peş peşe atamıyor 32 33 36 40 yok atmıyor üç adet atmıyor. El kumdağı ile gövdeyi kot farkı olmadan birleştirememişler neyse bunu görmezden geldim ama tüfek çalışmıyor ki hani yüksek gram çalışsa dicem ki yay ezilecek yatak alışacak düşüm gramda atacak ancak hiç ışık vermedi sonuç verdim geri. Hala bir kinerik silah istiyorum ama çook da korkuyom yerli ürerimden. Hayırlısı şimdi özkanlar silahı inceliyorum.
İsmail DAL 01
AvlakForum Üye
*
Aldigi tesekkür sayisi: 86
VİCDANI OLMAYAN AVCI OLMASIN
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
Ynt: stoeger m2000 delüxümü tekrar fabrikaya gönderdim
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2015, 10:16:06 »
Tesekkür EdinAlıntı
İnanın benimde umudum yok yapılacağına ama yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum. gelir gelmez deneyip tekrar yazacağım ve olmadı hedefleri yollayacağım olmadı arayıp (açan olursa ki daha ulaşamadım) ağzıma geleni sayıp tüfeği ruhsattan sildireceğim ve o zaman bu markayla mücadelem başlayacak.önceki gönderdiğimde namluyu tekrar boyayıp yollamışlar malum boya kötü olunca isabet oranı düşüyor ya
stoger firmasının ilgisizliği Yeni
Başlatan Enis NAZ
Çevrimdışı Enis NAZ
AvlakForum Üye
*
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
stoger firmasının ilgisizliği
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2015, 13:10:04 »
Tesekkür EdinAlıntı
form takipçileri öncelikle herkese slmlar 2 yıl önce 2 adet benelli rafaello elegant av tüfeği aldık ben ve bir arkadaşım bu 2 tüfeğinde el kundaklarında sorun çıktı birinde renk atması diğerinde oynama biz bu 2 tüfeğide yetkili bayisi olan stogere yolladık her 2 tüfeğinde hatlı olduğunu bu tüfeklerin dipçik we el kundaklarının değişmesi gerektiğini söylediler bu parçalarında 1-2 ay arasında geleceğini söylediler buraya kadar sorun yok ama gelgelelim 1,5 yıla yakın bir süredir bu parçalar daha gelmedi her aramamızda bir sorun bir problem le karşıma çıktılar ay sonuda önümüzdeki ay falan gibi bahaneler telefona bakmamalr forum takipçileri size soryorum 6000 tl civarında bir tüfek alyorsunuz bir problemi çıkyor we çözülmüyor artık stoger firmasının yetkililerinin wurdum duymazlığı gibi düşünyorum 1,5 yılda parça nasıl gelmez we sürekli we sık sık ilgilen meme we aramama rağmen ne yapmam gerektiği konusunda yardım cı olabilecek biri warsa sewinirim..