maþallah çok güzel harika bir video olmuþ atýcýda iyi herkesin harcý deyil o mesafeden desteksiz (dürbün çatalayak vs kulanmadan ) 10 lt lik yað bidonunu vurmak
Teþekkür ederim Selim Bey.
Tevfik bey Maþallah Tebrikler. ...
Teþekkür ederim Þenay Bey.
Ne desem ki
Hem fiþegi
Hem de Atýcýyý
Anlatacak bir söz Kelime bulamadým
Tek kelime ile Helal olsun
Tevfik Bey
Paylaþým için teþekkürler
Teþekkür ederim Hüseyin Ustam,arasýra daða taþa sýkýyoruz iþte söz dinleyen bir tüfeðim var.
Maþallahýn var video da güzel olmuþ. eline saðlýk
Teþekkür ederim Vehbi Bey zaten güzel olan video telefon beklentimin üzerinde bir çekim yapmýþ.
Maaþallah Tevfik Bey her zamanki gibi yine mükemmel atýþlar, tebrik ederim.
Teþekkür ederim Ýlhan Bey.
O kurþun ne güzel geliyor öyle Hedefe bakarak 165 m için çok çok iyi... Maþallah !
Teþekkür ederim Emrah Bey,8 kat yavaþlatýnca baya güzel görüntüler ortaya çýkýyor ýsýrýlmýþ elmanýn video düzenleme programý bir harika.
+1
Teþekkür ederim Mehmet Bey.
Tevfik abi beni kýrmayýp o kadar emek harcayýp bu videoyu çektiðin için çok teþekkür ederim.Gerçekten meþakkatli bir iþ, ayrýca foster tip kurþunla bu mesafede mükemmel istikrarlý bir dolum yapmýþsýn, bundan 2 sene evvel fýocchý slug 31 (brenneke) ile 150 metreden 5 atýþ yapmýþtým 10 litrelik þiþeye.Þiþeyi vuramadým ama niþan noktamý hiç deðiþtirmedim kurþunlar 1.5-2 karýþ civarýnda toplanmýþlardý.Abi sanýrým sen bant görerek atýyodun ilk atýþtan sonra düzeltme yapmak için üst vermek zor olsa gerek.2-3 güne böle bi deneme yapmak niyetindeyim bakalým.Tekrardan çok teþekkür ederim.
Teþekkür ederim Berhan Bey,uzun zamandýr aklýmdaydý kandil günleri ve büyük yas günlerinde(Türk milletinin baþý saðolsun Allah düþmana fýrsat vermesin) avlanmadýðým için akþama yakýn bir kaç deneme yapim dedim ve siz aklýma geldiniz ve böyle bir video ortaya çýktý.Evet atýþlarda bandý bir gez gibi kullanýyorum mesafeyi tahmin edince kafa açýsal olarak kendini ayarlýyor ve en güzeli hedef hep arpacýkta gözüküyor ve 300 metreye kadar çýplak gözle atýþ yapma imkaný tanýyor insana.
Helal sana 👍👍
SM-J700F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkür ederim Cemal Bey.