rast gelsin emrah bey,
rabbim aðýz tadýný bozmasýn, yine mest ettin ya beni allah razý olsun gzlerim bayram etti.
mersin den selam sevgi ve saygýlarýmla.
Amin inþallah, çok teþekkür ederim güzel yorumunuz için..
Ne bereketli arka bahçeymiþ arkadaþ çýk bir dolaþ gel,çanta dolu Daim olsun,rast gele.
@Erol ÖZTÜRK abi teþekkür ederim, arka bahçe çokþükür bereketli ama gitgide bereketini kaçýrýyorlar. Adam yalvar yakar mera soruyo bana abi iki kiþiyiz av yapalým bize yer tavsiye et, iyi niyet olsun diye mera yeri söyledim 1 hafta sonra bakýyosun 2 kiþi 5 kiþi olmuþ, öbür hafta 10 kiþi olmuþ
fare deliðe sýðmamýþ kuyruðuna kabak baðlamýþ iþine döndü. Ha bir de ýsmarlama usulü de var, kendi gelemediði zaman, arkadaþýna tavsiye ediyor burada mera öðrendim güzel av var gidin diye. El malýyla dost kazanacak..
Merayý tavsiye etmiþsek, gel avýný yap sana kimse bir þey demez, buralarda asla kötü muameleye maruz kalmazsýn. Av Allahýn rýzký, mera genel avlak zaten kimseden kýskandýðýmýz yok ama bukadarý da ayýptýr yahu. Kendi öðrendiði merayý baþkasýna anlatýp peþine kuyruk takan adam benim gözümde 1. sýnýf aptaldýr. Pazar gün herif 2 transit dolusu adam getirmiþ, tahtalý alaylarýna 7+1 saydýrdýlar. Kaç tane kuþ yaralý gitti uzaktan izliyorum olan biteni. Bu iþin avcýlýkla alakasý yok yazýk günah.
Birdaha da kimseye býrak merayý, etrafýndaki aðacý bile söylemem. Herþeyi paylaþ ama özünü kendine sakla demiþler, onlara öðrendikleri kadarý yeter. Oyalanýp dursunlar..
hayýrlý uðurlu olsun bol bereketli olsun
Saðolasýn Selim Bey
En güzeli garga
Berkay karga olmayýnca bir þeyler eksik gibi geliyor, avdan keyif alamýyorum
Döktürmüþsün yine @Emrah AKDENÝZ kardeþim😊
@Atagan YILDIZ estaðfurullah, nasipte ne varsa okadar. Saðolasýn.
Maaþallah güzel av olmuþ, çamurcun avý bir baþkadýr. Kalýn saçmayla iri ördek beklerden çok karavanam oldu. Üzerimizden geçerler 3 el atýþ birþey yok, geri dönerler tekrar üzerimizden geçerler yine 3 el atýþ yine elde birþey yok. Çok kez baþýma geldi, 7 no saçma kesin çözüm. . Avlarýn daim olsun. Mücahit'e selamlar.
Allah'a emanet ol.
Rastgele.
@Ýlhan GÜNEN çamurcunlar kadar ani manevra yapýp hýzlý yükselebilen 2. bir kuþ türü görmedim. Ben de kalýn saçmayla kaçýrýyorum, akþam bekinde 2 defa 34 gr 7 no kullandým çantaya 2 tanesi girdi. Zaten ilk atýþta vurulmadýysa füze gibi yukarýya dikiliyor ondan sonra çok zor
Aleykumselam, Allah razý olsun saðolasýn. Sana da rast gelsin inþallah..
Üþümüþ görünüyorsun evet. Kargalar böyle giderse o diyardan göçecek. Avýn bereketli olsun.
Halit Bey teþekkürler
beklerken üþütüyor yürürken -10 da olsa el yüz hariç üþüme olmuyor. Nemli soðuk olduðundan eksiye düþünce daha da rahatsýz edici oluyor..
Ha gayret ..Az daha sýkýþtýrdýnýzmý buralara gelecek kuþlar.Yoksa Tahtalý'ya hasret kalacaðýz..
@Tuncay KAHRAMAN hocam elimden geleni yapýyorum ama sanýrým iþe yaramýyor
Ýnþallah siz de güzel avlar yaparsýnýz..
Güzel çeþit yapmýþsýnýz Emrah bey daim olsun inþallah. Güzel kareler, paylaþým için teþekkürler.
Kotayý yeðenimle birlikte 3 çeþit aldýk, çokþükür üçü de nasip oldu
Güzel yorumunuz için teþekkürler..