0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Of, of zehir zemberek. Benim tatlıları yılankavi bulmadınız sanırım.
Bence güzel,hoş, fütürustik,Araba firmalarının konsept arabaları gibi,Benelli Vinci veya 828U 'nun havasını solumuşluğu var sanki,Kendine güvenen bir meydan okuma,Ancak İtalyanlar yapabilirdi, öyle de olmuş...
Fatih bey,Tüm takımı sahaya çağırma düşüncenize saygı duyuyorum ve fakat bu konu kendini zaten oynatır. 😊
Fütüristik tabi... "Dünyamızın giderek tükenen kereste kaynaklarının değerini gelecekte daha iyi anlayacağız" konseptli bir çalışma olmuş
Bauhaus kataloğu ile bir ilgi kurabilmekte özel beceri yani veya akıllar hep oralarda ...Efendim İtalyanın beşonu bile o kadar köşeli olmaz ...
Alın köşeli, bizde her şey rakamla... Kumpasın çenelerini, dipçik hasar görmesin diye neredeyse dokundurmadan aldığım ölçü: 1,207" ~ 30,65mm . Kumpas çenelerini bastırarak dokundursam ~ 30mm Aynı ölçüyü birisi şu "kalın" üzerinden de alsın da lütfen şu konu altına yayımlasın.. Yoksa ben ilk fırsatta yayımlayacağım
Bu "Kereste" "lata" gerçekten ağır oldu biraz. Gerçi direkt bir benzetme yok ama algı göreceli olabiliyor.Yani benzetmeyi ben yaptım diye söylemiyorum, "kıvrım tatlı" iyiydi.Gerçi sonradan aklıma geldi. Bu tatlıya bazı yörelerde başka bir isim söylüyorlar da. Sanırım kimse öyle bir şey düşünmez. Düşünür mü? Yok canım daha neler.
Fatih Bey, "köşeli, köşeli" diye ortalığı yıkanlar şunu görmez değil mi ? İnsanın elinde nasır yapar, yara yapar bu köşeler ya Allah korusun
ben bu tüfek işlerin den pek anlamıyorum ama bu tüfeğin görünüşünden anladığım baretta çifteye uzay çağı çizlerini gelenek sel motifle sentezlemiş görünüm hoş ferrari arabalara benzetmiş gibi zor engebeli kasisli yolarda fiberglas dan imal ferrari gibi nazlımı olcak yoksa kulanışlımı bir tüfekmi olacak kullanmadan denemeden ele almadan bilinmez İbrahim bey ağcını beyenmemiş sanırım kabak kavak kalasına benzetmiş haklı olabilir bunun ağacı kavak mıymış yoksa kabak kavakğıyısa kötü görütü hoş ama sağda görmek lazım
İbrahim Bey, sizi anlıyorum ama bu da haksızlık. Tüfekle değnek yarıştırılmaz ki.
bu söz kavgada söylenmez
Bu gece galiba bütün İtalyancılar ın günah çıkarma günü gibi. Ya arkadaş her doğru her yerde söylenmez ki .Tuncay KAHRAMAN ın açtığı kapıdan Fatih YAZICI bey de su koyuverdi.Yani şurada bir birlik olalım dedikçe ön saflar ve Amiraller tek tek düştü bu gece.Safları sıkı tutan birkaç kişi kaldık.Ancak şu Merkel reklamındaki abla dan bir poz gelirse bende su koyuvericem ona göre.
Tamam bahane hazır Fatih bey zaten bildiğim kadarıyla İtalyan saflarında değildiki