Venza ile bu yıl tavşanda rekor kırdım, en son dört tane de yeşilbaş ördek vurdum, mesafe sorunu yok. daha önce de yazdım bazen şaşırtıyor, bazen çıldırtıyor, ördek avında -8 ila -10 derece arasında hep ilk fişekleri attı, ikincileri atmadı, beş altı atıştan sonra düzenli çalışmaya başladı, şansıma ördek çalıştığı için daha sonra güzel av yaptım, rc 34 4-5 numara kullanıyorum, bp de kullandım, ben rc de randıman aldım başka arkadaşda da var o da bp 'den memnun, atış yaptığım güme ile sahil arası 42 adım, su çekildiği için mesafe uzamıştı, biraz da ördeğin gittiğini düşünürseniz, 50-70 adım arası atış yaptım, tam sahile sıfır attıklarımda oldu, ikisi yaralı ve uzağa düştü alamadım ama 4 tanesi iyi düştü, mecburen açılmasınlar diye iki ve üçüncü atışları da yapmak zorunda kaldım. Ne zaman ne yapacağını kestirmek zor. youtube'den soner eker yazarsanız orada venza ile yapılmış avların videoları var, fişek sıkıştırmasına kadar var izleyebilirsiniz. karar size kalmış. Başka bir marka yeni bir silah siparişi verdim, isim yazmak istemiyorum, seneye av sezonunda marka marka resim paylaşır yorum yaparım(şuan elimde üç farklı marka silah var)