Gönderen Konu: HUĞLU 103 FE BANT YAMUKLUĞU  (Okunma sayısı 2270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mevlüt KÜÇÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HUĞLU 103 FE BANT YAMUKLUĞU
« : 13 Kasım 2016, 20:46:59 »
Merhaba değerli dostlar...

Geçen yıl 103 FE alarak aranıza katılmıştım, tüfeğimden memnunum yalnız alırken bant yamukluğu vardı biraz ama zor bulduğum için almıştım tüfeği o halde. Forumda Huğlu Kooperatif in onarım konularındaki memnuniyeti görünce merak ettim acaba sezon bitiminde tüfeği göndersem sorunsuz düzeltilir mi bu bant eğriliği? diye sizlere danışmak istedim. Tüfeğimden memnun olmakla birlikte arada gözüme batmıyor değil bu durum. Siz ne önerirsiniz göndersem düzeltilir mi yoksa gelen gideni aratır mı?

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU 103 FE BANT YAMUKLUĞU
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2016, 21:45:02 »
karşı ödemeli olarak gönderim yapabilirsiniz huğlu kooperatif gerçekten ilgili bir firma 2 hafta içerisinde tarafınıza gelir mng kargo anlaşmalıdır bilginize sezon sonu yada şimdi gönderim yapmak tercihinize kalmış iyi akşamlar ...
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Mevlüt KÜÇÜK, Selim UYGUN

Çevrimdışı Mevlüt KÜÇÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2016, 13:46:02 »
karşı ödemeli olarak gönderim yapabilirsiniz huğlu kooperatif gerçekten ilgili bir firma 2 hafta içerisinde tarafınıza gelir mng kargo anlaşmalıdır bilginize sezon sonu yada şimdi gönderim yapmak tercihinize kalmış iyi akşamlar ...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim İsmail Bey.
Ayrıca öğrenmek istediğim bant değişimi ilerde sıkıntı yaratır mı sonuçta işlem görecek.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2016, 14:22:15 »
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim İsmail Bey.
Ayrıca öğrenmek istediğim bant değişimi ilerde sıkıntı yaratır mı sonuçta işlem görecek.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorunuza cevab veriyorum hayır hayır hayır :) kesinlikle yaratmaz arkdaşımın 2013 model huğlu 103 f tüfeğinin bantı 8 mm idi 10mm  istedi yolladı tüfeği değiştirdiler ki bant yamuk değildi sizinki zorunlu bir işlem değiştirrirler hatta emin olmamakla birlikte ücret bile almadılar galiba ama emin değilim aklımda kalanı söylüyorum  yanlış hatırlıyor olabilirim  bnde huğlu çifte kullanıcısıyım 202b ve 201 a çok memnunum malın arkasında duran firma teşekkürler...
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Mevlüt KÜÇÜK

Çevrimdışı Mevlüt KÜÇÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2016, 18:24:57 »
sorunuza cevab veriyorum hayır hayır hayır :) kesinlikle yaratmaz arkdaşımın 2013 model huğlu 103 f tüfeğinin bantı 8 mm idi 10mm  istedi yolladı tüfeği değiştirdiler ki bant yamuk değildi sizinki zorunlu bir işlem değiştirrirler hatta emin olmamakla birlikte ücret bile almadılar galiba ama emin değilim aklımda kalanı söylüyorum  yanlış hatırlıyor olabilirim  bnde huğlu çifte kullanıcısıyım 202b ve 201 a çok memnunum malın arkasında duran firma teşekkürler...

Teşekkürler tekrardan İsmail Bey yaza göndereyim ozaman kısmetse. :)