benimde M3000 stoegerim var, ben daha alır almaz ilk avımda carlsons şoklarla ilk atışlarıma başladım, tüfek gayet güzel hatta mükemmel avlar düşürdüm, bunlarla yetinmeyip türkiyede bazı arkadaşların çalışmalarıyla ürettikleri şoklarldan aldım onlarldan da iyi sonuç alldım, taki iki sezon sonra yahu birde kendi şoklarını deneyeyim dedim. işin açıkcası bu şoklarla çok iyi vuruşlar yaptığım için kendi şoklarına fazla iyimser bakmıyordum ama birde baktım kendi şokları ile daha mükemmeliyetini yakaladım. Ben sürekli göl avlarında 1 nolu şoku kullanırım, kışın iyi soğuklalrda Rc S4 4ve5 numarasını, sıcak havalarda da RC titano 4-5 numarasını kullanırım. çok memnunum, bence kendi şokları ile bu fişeklerle 36 metreden tekrar destekli atış yapınız. bir deneme daha yapmanız yerinde olacak. 1 nolu şokla bu mesafeden bahsettiğim fişeklerle yapılacak atışların ben iyi olacağı kanısındayıym. bu arada ben aldığım bu avrupa ve yerli şokları siteden tanıdığım arkadaşlara verdim. şuan kendi şoklarından çok memnunum