Gönderen Konu: bp long range ve mirage h.v game 36 gr hk  (Okunma sayısı 5052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bp long range ve mirage h.v game 36 gr hk
« : 10 Kasım 2016, 18:12:15 »
oncelikle herkese iyi aksamlar
ustalarim bu fisekleri yeni aldim tahtali avinda kullanmak icin ilk defa 36 gr fisek atacagim ustarin bufisekler hakkindaki yorumlarini bekliyorm nasil fiseklerdir ..

• walther target y.oto
1984 MANİSA

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: bp long range ve mirage h.v game 36 gr hk
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2016, 18:22:12 »
Long rangeyi yeni aldım bugün elime ulaştı henüz grupmanını deniyemedim.ama grupmanının nasıl oldupunu öğrenmeniz için test atışları yapmanızı öneririm tüfeğinizin ve fişeğinizin kapasitesini öğrenmiş olursunuz
  • Ata neo 66cm kinetik sistem
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Erdal YAĞIZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Yener KAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2016, 19:50:20 »
bp long range  fişeği geçen  yıl tahtalıda  kullandım. 5-6 numaraları. öncelikle şunu söylemek isterim. ilk atıştan sonra atış konforunuzu  bozacak bir fişek. heleki poze ile atış yapacaksanız  ikinci atışa pek şansınız  kalmayacak. çünkü oldukça sert  patlıyo ve haliyle tepmeside fazla. ful şok kullanmanızı tavsiye  etmiyorum. uzun mesafe  için  üretilmiş fişekler ama  gerçektende  ful şokla  saçmayı çok top atıyor. remington expres long range fişekleri gibi. ama orta ve uzak mesafeler için oldukça başarılı fişek.dilerseniz bu fişekleri havaların daha sert olacağı zamana  bırakıp 30-32  gram  5-6 numara fişekler  deneyin. elnizdeki fişekleri hava sıcaklığı iyice düşünce  kullanmanızı  öneririm. hem  gramaj yüsek hemde  saçma  kalın. saygılar rastgele
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2016, 19:52:30 Gönderen: Yener KAR »
  • Browning Maxus Ultimate Ducks 76 cm
  • sarsılmaz mega champion 71cm
  • TOZ 16 cal 78 cm
  • stoeger x50 syntetic
1983 - Trabzon

The following users thanked this post: Erdal YAĞIZ, Yaşar KÖKÇEN, Veysi ŞENGÜL

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2016, 21:47:57 »
Long rangeyi yeni aldım bugün elime ulaştı henüz grupmanını deniyemedim.ama grupmanının nasıl oldupunu öğrenmeniz için test atışları yapmanızı öneririm tüfeğinizin ve fişeğinizin kapasitesini öğrenmiş olursunuz

veysi bey
benimde bugün geldi daha fisekler deneme sansim olmadi
daha insallah ilk firsatda deneyecem sizde denediginiz zaman burada paylasirsaniz sevinirim..
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

The following users thanked this post: Veysi ŞENGÜL

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2016, 21:57:54 »
bp long range  fişeği geçen  yıl tahtalıda  kullandım. 5-6 numaraları. öncelikle şunu söylemek isterim. ilk atıştan sonra atış konforunuzu  bozacak bir fişek. heleki poze ile atış yapacaksanız  ikinci atışa pek şansınız  kalmayacak. çünkü oldukça sert  patlıyo ve haliyle tepmeside fazla. ful şok kullanmanızı tavsiye  etmiyorum. uzun mesafe  için  üretilmiş fişekler ama  gerçektende  ful şokla  saçmayı çok top atıyor. remington expres long range fişekleri gibi. ama orta ve uzak mesafeler için oldukça başarılı fişek.dilerseniz bu fişekleri havaların daha sert olacağı zamana  bırakıp 30-32  gram  5-6 numara fişekler  deneyin. elnizdeki fişekleri hava sıcaklığı iyice düşünce  kullanmanızı  öneririm. hem  gramaj yüsek hemde  saçma  kalın. saygılar rastgele

yener bey
otamatik ile atmayi düşünüyorum full sok belki kullanirim ama ilk etapda tepe modified ile kullanmak icin aldim bu fisekleri buyuk olasilikla  2 fisek olarak dusunuyorum nasipse bakalim...
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimdışı İlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2016, 22:18:31 »
BP long range ve mirage 36 gr genel anlamda kaliteli fişekler olup kendi adıma;  -3  ile +5 derece sıcaklık aralıklarında kullanılacak bir fişeklerdir.  Ayrıca bu fişeği bu havalarda değilde yine belirttiğim sıcaklık aralıklarında denemelisin. Sıcak havada ağır gramaj  top gibi patlar,  soğuk havada da düşük gramaj pof diye patlar :)  . Grupman yakalayabilmek için her fişek amacına uygun hava koşulunda denenmelidir.

Allah'a emanet olun.
Rastgele.     
1984 ORDU

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2016, 22:19:31 »
Daha önce bu fişeği kullandım, performansı muhteşemdi.. Ozamanlar pek fişek incelemezdim, barutu falan hatırlamıyorum..
1-3 şoklu 71 namlu huğlu pozeyle karda buzda 4 no saçmasıyla hatırı sayılır yerlerden ördekler aldım..Şimdilerde bayilerde bulamıyorum.. İnternetten satışı var ama aynısı gelir mi bilmediğim için sipariş vermekte tereddüt ettim..
Geyik resimli kutularda muhakkak barut değişikliği olmuştur.. Tecrübe etmek gerek..

• Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Mustafa AYDIN 54, Selim UYGUN

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2016, 22:40:38 »
Bu gün bp lonk renge ile bir tavşan vurdum hava sıcaklığı 20 dereceye yakındı keklik açılışında rc Jk6 35 gr dan sonra son fişek olarak kullandım ondanda memnundum ama benim tüfek ağır dolu seviyor
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: Erdal YAĞIZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2016, 11:34:28 »
Daha önce bu fişeği kullandım, performansı muhteşemdi.. Ozamanlar pek fişek incelemezdim, barutu falan hatırlamıyorum..
1-3 şoklu 71 namlu huğlu pozeyle karda buzda 4 no saçmasıyla hatırı sayılır yerlerden ördekler aldım..Şimdilerde bayilerde bulamıyorum.. İnternetten satışı var ama aynısı gelir mi bilmediğim için sipariş vermekte tereddüt ettim..
Geyik resimli kutularda muhakkak barut değişikliği olmuştur.. Tecrübe etmek gerek..

emrah bey

sizin paylasimlari severek takip ediyorum. haklisiniz bu fiseklerden bayilerde bulmak zor . yok hicbirinde bende enson netten siparis verdim.bp ayni fisekde mirage benim baktigim fisegin kutusunun ustunde keklik resmi vardi ama adi sani ayni gelen kutuda geyik resmi var aralarindaki fark var midir bilmiyorum acikcasi ama deneyecem bakalim. insallah randiman alirim.
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2016, 11:36:18 »
BP long range ve mirage 36 gr genel anlamda kaliteli fişekler olup kendi adıma;  -3  ile +5 derece sıcaklık aralıklarında kullanılacak bir fişeklerdir.  Ayrıca bu fişeği bu havalarda değilde yine belirttiğim sıcaklık aralıklarında denemelisin. Sıcak havada ağır gramaj  top gibi patlar,  soğuk havada da düşük gramaj pof diye patlar :)  . Grupman yakalayabilmek için her fişek amacına uygun hava koşulunda denenmelidir.

Allah'a emanet olun.
Rastgele.     

ilhan bey
kesinlikle size katiliyorum. soguk havada atmak gerekiyor. nasip bakalim.
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

The following users thanked this post: İlhan GÜNEN

Çevrimdışı Uygar TANDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2016, 16:48:59 »
bp long range 36/5 harika bir fişektir.kesinlikle tavsiye ederim.tüfeğim ata venza.
  • HUĞLU RENOVA SENTETİK 66CM
  • VURSAN 92A EUROPE 66cm
  • HUĞLU GX 812 TACTICAL
Uygar TANDOĞAN
1977 MUĞLA

Çevrimdışı Yener KAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2016, 17:35:44 »
tüfeğinize alışmışsanız f1 trap fişeklerinide deneyebilirsiniz. uzak mesafede toplu giden fişekler. havalar soğuyana kadar işinizi görecektir. hemde atış konforunuzu bozmayacaktır
  • Browning Maxus Ultimate Ducks 76 cm
  • sarsılmaz mega champion 71cm
  • TOZ 16 cal 78 cm
  • stoeger x50 syntetic
1983 - Trabzon