Gönderen Konu: O yeşil baş'lar buraya gelecek  (Okunma sayısı 5039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
O yeşil baş'lar buraya gelecek
« : 10 Kasım 2016, 13:26:27 »
Merhabalar;
Buda ördekler için hazırlamış olduğum koleksiyonum  :) winchesterlerin sahte olmasından korkuyordum ama orjinal galiba.birde dikkatimi çeken mirage jk6 lar oldu fişekler mühürlüymüş

image

upload

• Ata neo 66cm kinetik sistem
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK, Emrah AKDENİZ, Yasin TORAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: O yeşil baş'lar buraya gelecek
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2016, 13:51:19 »
Veysi bey fişekleriniz hayırlı olsun. Sizden ricam B&P Mg2 fişeğinin performansını bu forumda değerlendirirseniz memnun olurum.
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

The following users thanked this post: Selim UYGUN, Veysi ŞENGÜL

Çevrimdışı Selim UYGUN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2016, 13:56:45 »
.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2017, 01:43:43 Gönderen: Selim UYGUN »

The following users thanked this post: Veysi ŞENGÜL

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2016, 14:03:35 »
Hocam fişekler henüz elime yeni ulaştı bugünlerde hepsinin grupman denemelerini yapıp forumda paylaşıcam.çok methettiler bende o yüzden aldım :)
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2016, 14:34:56 »
Mecayı daha önce kullandınız mı acaba, kullandıysanız memlun kaldınız mı, kullandıysanız hangi şoktan verim aldınız?
Çok sordum sanki  ;D
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2016, 14:38:25 »
Mecayı daha önce kullandınız mı acaba, kullandıysanız memlun kaldınız mı, kullandıysanız hangi şoktan verim aldınız?
Çok sordum sanki  ;D
Burası bilgi aktarma forumu elbettiki sorular sorulur benim için sorun değil ama ne yazıkki forumda çok övüldüğü için ilk defa aldım grupman denemelerini yapıp paylaşıcam :)
1994 Diyarbakır

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2016, 14:51:44 »
Burası bilgi aktarma forumu elbettiki sorular sorulur benim için sorun değil ama ne yazıkki forumda çok övüldüğü için ilk defa aldım grupman denemelerini yapıp paylaşıcam :)
Anladım vallahi ben kulladım ama sakar mekeye iki defa attım hayvan yemlenmeye devam edince bi tırsmadım değil hani noluyoruz diye ama başka bir sakar mekeyi aldık ördeklere attık ama belki benim tüfek- şok uyumsuzluğundan yada benden kaynaklı verim alamadım şimdi rc 34 gr 7 no white paper aldım  bakalım o nasıl olacak.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2016, 14:55:14 »
Anladım vallahi ben kulladım ama sakar mekeye iki defa attım hayvan yemlenmeye devam edince bi tırsmadım değil hani noluyoruz diye ama başka bir sakar mekeyi aldık ördeklere attık ama belki benim tüfek- şok uyumsuzluğundan yada benden kaynaklı verim alamadım şimdi rc 34 gr 7 no white paper aldım  bakalım o nasıl olacak.
Şimdiye kadar rc s4 kullanıyordum gayette memnundum ama insan hep yeni arayışlar içinde oluyor.umarım mecadan verim alırım en azından fiyatı ucuz pahalı mermiler almaya gerek kalmaz
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2016, 14:56:40 »
Uçaksavar mühimmatlarınız hayırlı olsun :) Yalnız o hindi şoku ile rc s4 hariç diğer fişeklerden (extra yüksek basınç oluşturacağı için ) istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.. Hindi şokun çıkışı ortalama 16.80 - 16.90 mm çaplarında..

Winchester zz haricinde diğerlerini gerek test atışında gerek avlarda kullandım. Etkili ve güzel seçimler yapmışsınız.. Bol avlarınız olsun inşallah.
Rast gele..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2016, 14:59:44 »
Uçaksavar mühimmatlarınız hayırlı olsun :) Yalnız o hindi şoku ile rc s4 hariç diğer fişeklerden (extra yüksek basınç oluşturacağı için ) istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.. Hindi şokun çıkışı ortalama 16.80 - 16.90 mm çaplarında..

Winchester zz haricinde diğerlerini gerek test atışında gerek avlarda kullandım. Etkili ve güzel seçimler yapmışsınız.. Bol avlarınız olsun inşallah.
Rast gele..
Teşekkürler emrah hocam sizin paylaşımlarınızıda ilgiyle takip ediyorum :) kessinlikle hindi şoku hakkında söyledikleriniz doğru.stoegerden aldım atış denemeleri yaptım sadece rc s4 biraz iyi grupman verdi diğerlerinin grupmanı kötüydü peki siz bu hindi şoku için ne tür fişekler önerirsiniz
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2016, 15:07:43 »
Teşekkürler emrah hocam sizin paylaşımlarınızıda ilgiyle takip ediyorum :) kessinlikle hindi şoku hakkında söyledikleriniz doğru.stoegerden aldım atış denemeleri yaptım sadece rc s4 biraz iyi grupman verdi diğerlerinin grupmanı kötüydü peki siz bu hindi şoku için ne tür fişekler önerirsiniz
Hindi şokunu nitro beast modelinde kullandım, en iyi verim aldığım fişek siyah kovanlı standart game 34 gr mirage fişeği oldu..
Öbürlerinde grupmanı sapıtıyordu..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2016, 15:10:48 »
Hindi şokunu nitro beast modelinde kullandım, en iyi verim aldığım fişek siyah kovanlı standart game 34 gr mirage fişeği oldu..
Öbürlerinde grupmanı sapıtıyordu..
Ya hocam o fişeği sepete attım sonra dedim nasılsa aynısının jk6 sını almışım nasılsa benzer grupman verir diye düşünüp sepetten geri çıkardım ;D yerli düşük gramajlı fişeklerin basıncı düşük değilmidir alıp deneme yapıyımmı?
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2016, 15:14:09 »
Farklı fişeklerden deneyip bakarsanız daha iyi olur belki güzel seçenekler yakalayabilirsiniz.
Jk6 mirageyi ben de denedim bu şokla, basınçtan dolayı biraz daha açıyordu saçmayı. Namluya göre değişebilir.. Denemek lazım  ^-^
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2016, 15:21:17 »
Peki ustam teşekkürler  :)
1994 Diyarbakır

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2016, 18:43:07 »
Çok sordum sanki  ;D
Kardeşim mecayı avda deme fırsatım oldu ne yazıkki anlatıldı kadar güzel değildi şans eseri önümden bi çulluk fırladı hayatımda ilk defa gördüm 25-30 metre mesafe verip sıktım direk öldü.35-40 metre yüksekten geçen güvercine sıktım düşecekmiş gibi olup yine devam etti baya uzakta düştü.yine 25-30 metre mesafeden çalılıklara kaçan ördeğe attım tam göremediğim için grupmanın içine girmemişti ama kafasına saçma isabet etmişti hayvan yaralı düştü.tenekede grupman denemesi yaptım rcs4 e yakın grupman verdi ama zayıf bir fişek ve patlarken sesi çok ince yani bi daha meca almayı düşünmüyorum.yerli fişeklerin çoğunu denedim hiç birini beğenmedim artık yola ithal fişeklerle devam edicem
1994 Diyarbakır

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN, Selim UYGUN

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 11 Kasım 2016, 19:10:44 »
Kardeşim mecayı avda deme fırsatım oldu ne yazıkki anlatıldı kadar güzel değildi şans eseri önümden bi çulluk fırladı hayatımda ilk defa gördüm 25-30 metre mesafe verip sıktım direk öldü.35-40 metre yüksekten geçen güvercine sıktım düşecekmiş gibi olup yine devam etti baya uzakta düştü.yine 25-30 metre mesafeden çalılıklara kaçan ördeğe attım tam göremediğim için grupmanın içine girmemişti ama kafasına saçma isabet etmişti hayvan yaralı düştü.tenekede grupman denemesi yaptım rcs4 e yakın grupman verdi ama zayıf bir fişek ve patlarken sesi çok ince yani bi daha meca almayı düşünmüyorum.yerli fişeklerin çoğunu denedim hiç birini beğenmedim artık yola ithal fişeklerle devam edicem
Anladim cok sagol acikcasi benim ki kendi nasibimi kapamak oldu usengeclik yapip hemde gecen yildan kaldi atalim diye s4 alacak iken vazgecip ava bununla gittik. Haaa sunu da soyleyeyim on numara bi atici olmadigimdan cogunlukla kendime bulurum bahaneyi o yuzden daha tecrubeli arkadaslarin yorumu benim icin herzamn onemli. Hayirlisi bide bps yi dene yerli olarak.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #16 : 11 Kasım 2016, 19:20:53 »
Anladim cok sagol acikcasi benim ki kendi nasibimi kapamak oldu usengeclik yapip hemde gecen yildan kaldi atalim diye s4 alacak iken vazgecip ava bununla gittik. Haaa sunu da soyleyeyim on numara bi atici olmadigimdan cogunlukla kendime bulurum bahaneyi o yuzden daha tecrubeli arkadaslarin yorumu benim icin herzamn onemli. Hayirlisi bide bps yi dene yerli olarak.
Bps piyasaya yeni çıktığı için iyi malzeme kullandıklarını düşünüyorum ama alışveriş yaptığım sitede yoktu ve burdaki av bayilerindede bulunmuyor bi ara deneyebilirim bakalım kısmet.bu arada söyliyim bende henüz acemilik dönemini atlatmış değilim daha katetmem gereken çok yol var ama gözlemlerimi aktardım sadece
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 19:22:46 Gönderen: Veysi ŞENGÜL »
1994 Diyarbakır

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 11 Kasım 2016, 22:00:51 »
Fişekler sūper rastgele. ..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Veysi ŞENGÜL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Kasım 2016, 22:26:55 »
Fişekler sūper rastgele. ..
Sağolun şenay hocam hepimize rastgele  :)
1994 Diyarbakır