Yanlış bence. Her şeyin bir kuralı bir güvenliği bir test aşamasi iyi bir arge çalişması olması gerek.
Nitroda ne kadar iyi bir arge çalişmasi olduğu ortada.
Şimdi bu yapılan işlemin arkasinda sifir arge var ya tutarsa ya... Bende diyorum ya tutmazsa :S
Yivli 104A yaparlar mı o zaman .
İstediğiniz türde kanunların elveriği derecede namlu yaptırmanın zararı yoktur.
bir modelin adi 104 a ise 2. bir 104 a nın ondan ne namlu farkı nede başka bir farkı olmamasi gerekir.
Kalitesi de aynı olmalidir.
Özel istenilen şeyler ise Farkli isimle olmalidir.
Yapılan işlemin arkasında sıfır argemi var ? Kooperatifin normalde gazlı üretimi yok da nitro üzerinde yap boz oyunu mu oynuyorlar acaba
Sorun namlu hareketinde, gazlı olmasın desem tekrar kep değişecekler ve belli bir süre sonra sorun yine nüksedecek.. Namlu hareketini iptal edince tüfek öyle dümdüz kalacak hali yok, müşteri farklı bir talepte bulunmadığına göre en iyi seçenek gazlıya çevirmek oldu..
Siz sanırım nitronun gazlıya çevrilince sorun yaratacağını sanıyorsunuz ama galiba nitroyu yakından inceleme şansınız olmadı. Tüfek zaten mekanizma yapısı ve iç dizaynı ile gazlıya yakın bir yapıya sahip. Tek farkı kilide ilk hareketi veren şeyin namlu hareketi olmasıydı..
Yani üzerinde bilinmeyen deneyler yapılmadı, gaz odası ve piston yerleştirildi hepsi bu
Olayın etik boyutu, olmaması lazım kısmı falan bunlar beni ilgilendiren şeyler değil.. Sizin fikriniz sizindir, herzaman fikirlere saygım var.. Biz böyle istedik böyle oldu, samimi bir şekilde durumu paylaştım.. Aynı şeyi dönüp dolaşıp tekrar irdelemek biraz tuhaf olmuyor mu sizce ?