Gönderen Konu: NİTRO SON DURUM..  (Okunma sayısı 12124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: NİTRO SON DURUM..
« Yanıtla #25 : 07 Kasım 2016, 22:11:02 »
Namlu çapının o konuda çok büyük etkisi var.. Benim tüfek de kinetik ama yerli piyasadaki en konforlu tüfeklerde biri..
Namlu hareketi iptal olup gazlıya dönünce nitro da epey rahatlamış.. Bugün atış yaparken bariz şekilde hissettim bunu.. Gaz operasyonu da tüfeğin çalışmasını rahatlatıyor bence.. Dünyadaki en sorunsuz çalışan sistem belki de  ::)

kesinlikle öyle bence Benelli millet temizlikle uğraşmasın diye habire uğraşıyor kinetiklerle nolcak amerikalılarda temizlik huyu yokki ...Bide Gazlılarda ne koyarsan atmam demiyor el sıkılarını eski fişekleri ne koyarsan yapıştırıyor
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #26 : 07 Kasım 2016, 22:37:11 »
Size özel birşey de olsa ben şahsen yapılan işlemin etik olmadiği kanatindeyim.

Bütün Nitro sahiplerine de bu işlemnleri yapmak zorundalar.

Önerebilecekleri tek seçenek bu olsa gerek.

Bu tip üretim hatalarında yapılabilecek çok daha güzel işler vardır bence.

İlk seçenek Para iadesi olmali. 2. Si ise Güvenilir bir modeli vermek.

Üzerinde Nitro Beast dedikleri sistemi gazlı bir tüfeye çevirmek....

Siz isteseniz bile size bunun pek sağlıklı olmadiğini yapamayacaklarini belirtmeleri gerekmekte bence .

Arkadaşim Tofaş Arabasına Bmw Motoru taktı. ilk bir sene iyi ce hevesini aldi.

2. Sene yolda ikiye ayrıldi.

Şase kaldiramadi gerek yılların verdiği yıpranma gerek motor güçü farkı.Yada kullanım..

Ne kadar güzel işlemler yapılmış olsa da...

Çalişma sistemi üzerinde Modifiye gibi işlem olmuş bence.
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

The following users thanked this post: Cemal MADEN, Emrah AKDENİZ, Selim UYGUN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #27 : 07 Kasım 2016, 22:42:42 »
Size özel birşey de olsa ben şahsen yapılan işlemin etik olmadiği kanatindeyim.

Bütün Nitro sahiplerine de bu işlemnleri yapmak zorundalar.

Önerebilecekleri tek seçenek bu olsa gerek.

Bu tip üretim hatalarında yapılabilecek çok daha güzel işler vardır bence.

İlk seçenek Para iadesi olmali. 2. Si ise Güvenilir bir modeli vermek.

Üzerinde Nitro Beast dedikleri sistemi gazlı bir tüfeye çevirmek....

Siz isteseniz bile size bunun pek sağlıklı olmadiğini yapamayacaklarini belirtmeleri gerekmekte bence .

Arkadaşim Tofaş Arabasına Bmw Motoru taktı. ilk bir sene iyi ce hevesini aldi.

2. Sene yolda ikiye ayrıldi.

Şase kaldiramadi gerek yılların verdiği yıpranma gerek motor güçü farkı.Yada kullanım..

Ne kadar güzel işlemler yapılmış olsa da...

Çalişma sistemi üzerinde Modifiye gibi işlem olmuş bence.

Nitro zaten başlı başına Huğlunun Hatalı tüfeğidir 10 tane üretmişse 5 taneside kesin bir kusur vardır.. bunların sol atma problemi çözülemedi bir türlü Tamamen üretim hatası hatta baya bir tartışılmıştı Forumda aslında Çok büyük firmalar bile araba üretimlerinde büyük hatalar yaptıkları olmuşlardır ve çoğu arabalarını geri çağırmışlardır prestij kaybı maddiyat hep ama huğluda buna benzer politika uygulaması lazımdı bu silahlarda alıp çok memnun olanda oldu hiç memnun kalmayıp para iadesi isteyende oldu garip bir durum..Ben Şahsen Nitro diye aldığım bir silahı Gazlıya çevirselerdi tüketici haklarına başvurup para iadesi veya 0 bir tüfek isterdim açıkçası Ama emrah ne konuştu fabrikayla ne etti bilemiyoruz tabiki belki tüketici kendi isteğiyle böyle bir yola başvuruldu
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 22:46:15 Gönderen: Samet BİRİCİK »
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #28 : 07 Kasım 2016, 22:54:27 »
Ya zaten garanti kapsamındaki (2 yıl resmi garanti süresi ) tüfekler değişim veya para iadesi talebi olduğunda karşılığını buluyor. Sorunlu olanlar da müşteri istediği takdirde aynı işleme tabi tutuluyormış.. Namlu hareketine bağlı yepyeni bir sistem denediler ama tutmadı..

Tüfeğin üzerindeki son kanaat, sahibine (yeğenime ) aitti. Servisle görüşmeleri ben yaptım, sordum böyle bir seçenek sundular sen ne dersin diye, tüfeğim sorunsuz çalışsın yeter dedi ben de onay verdim ve sistemi çevirdiler olay bu yani.. Çocuk tüfekten ve namlu performansından memnun, vazgeçmek de istemedi.. Sonuçta her şey müşterinin talebine bakar..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK, Selim UYGUN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #29 : 07 Kasım 2016, 22:55:56 »
Ya zaten garanti kapsamındaki (2 yıl resmi garanti süresi ) tüfekler değişim veya para iadesi talebi olduğunda karşılığını buluyor. Sorunlu olanlar da müşteri istediği takdirde aynı işleme tabi tutuluyormış.. Namlu hareketine bağlı yepyeni bir sistem denediler ama tutmadı..

Tüfeğin üzerindeki son kanaat, sahibine (yeğenime ) aitti. Servisle görüşmeleri ben yaptım, sordum böyle bir seçenek sundular sen ne dersin diye, tüfeğim sorunsuz çalışsın yeter dedi ben de onay verdim ve sistemi çevirdiler olay bu yani.. Çocuk tüfekten ve namlu performansından memnun, vazgeçmek de istemedi.. Sonuçta her şey müşterinin talebine bakar..

Tabi tabi zaten son kullanıcıda olay valla ben olsam kesinlikle kabul etmezdim açıkçası belki satarken eğer satacaksa problem olabilir dimi emrah
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #30 : 07 Kasım 2016, 23:00:40 »
Tabi tabi zaten son kullanıcıda olay valla ben olsam kesinlikle kabul etmezdim açıkçası belki satarken eğer satacaksa problem olabilir dimi emrah
Satacağını hiç sanmıyorum ama öyle bir durum olsa bile sırf '' çift kartal huğlu '' diye alacak çok adam bulurum bizim buralarda.. Tüfek nitroymuş, içi gazlıymış falan bakmazlar bile..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Samet BİRİCİK, Selim UYGUN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2016, 23:02:43 »
Satacağını hiç sanmıyorum ama öyle bir durum olsa bile sırf '' çift kartal huğlu '' diye alacak çok adam bulurum bizim buralarda.. Tüfek nitroymuş, içi gazlıymış falan bakmazlar bile..

Evet Elden satarken belki problem yaşamaz adam alıp nitrosuna bakmıyor ama internet ortamlarında inciğine cinciğine bile bakan varken zor olur
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #32 : 07 Kasım 2016, 23:09:50 »
Durum o değilki firmanın yapmamasi lazım.
Daha önce sistemin tesleri yapılmamiş seri üretümde olmayan bir işlemi İlk kez sende uygulayacaklar yada senden önce 3 5 10 kişiye uygulayacaklar. Ve bu yöntemi çözüm olarak sunacaklar :S

kötü niyetli biri nitro alsa... Fabrikaya dese bunun yatağını atom bombası ataçak şekilde değiştirin kabul edecem :D

acaba yapabilirler mi :D konyada herşey yapılıyo  tüfek bazında :D 350 tl ler malum
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2016, 23:13:19 »
umarım sizi üzmez satmak ws önemli değil alınan mal kolay kolay satılmıyo satanda ruhsatan düşürmek için satiyo gönelde.

hayırlı olsun
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #34 : 07 Kasım 2016, 23:14:00 »
Durum o değilki firmanın yapmamasi lazım.
Daha önce sistemin tesleri yapılmamiş seri üretümde olmayan bir işlemi İlk kez sende uygulayacaklar yada senden önce 3 5 10 kişiye uygulayacaklar. Ve bu yöntemi çözüm olarak sunacaklar :S

kötü niyetli biri nitro alsa... Fabrikaya dese bunun yatağını atom bombası ataçak şekilde değiştirin kabul edecem :D

acaba yapabilirler mi :D konyada herşey yapılıyo  tüfek bazında :D 350 tl ler malum
Gt1 namlusu çok hoşuma gitti, aynı namlu sistemiyle poze yapmalarını istedim diyelim. 104 a olacak mesela ama backbore namlu olacak. 10 bin tl verecek param yok gidip B725 alayım ?  Firmanın yapmaması lazım öyle mi ?
Öyle bir şey yok.. Müşteri onay verdikten sonra tüfeğin üzerinde uygun olan her türlü değişim yapılabilir.. Konyada her şey olur deyip lafı 350 tl lik tüfeklere getirdiğiniz zaman olay başka yerlere gider.. Siz biraz farklı açıdan bakıyorsunuz...
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #35 : 07 Kasım 2016, 23:25:00 »
Yanlış bence. Her şeyin bir kuralı bir güvenliği bir test aşamasi iyi bir arge çalişması olması gerek.
Nitroda ne kadar iyi bir arge çalişmasi olduğu ortada.
Şimdi bu yapılan işlemin arkasinda sifir arge var  ya tutarsa ya... Bende diyorum ya tutmazsa :S
Yivli 104A yaparlar mı o zaman .
İstediğiniz türde kanunların elveriği derecede namlu yaptırmanın zararı yoktur.
bir modelin adi 104 a ise 2.  bir 104 a nın ondan ne namlu farkı nede başka bir farkı olmamasi gerekir.
Kalitesi  de aynı olmalidir.
Özel istenilen şeyler ise Farkli isimle olmalidir.
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #36 : 07 Kasım 2016, 23:41:24 »
Yanlış bence. Her şeyin bir kuralı bir güvenliği bir test aşamasi iyi bir arge çalişması olması gerek.
Nitroda ne kadar iyi bir arge çalişmasi olduğu ortada.
Şimdi bu yapılan işlemin arkasinda sifir arge var  ya tutarsa ya... Bende diyorum ya tutmazsa :S
Yivli 104A yaparlar mı o zaman .
İstediğiniz türde kanunların elveriği derecede namlu yaptırmanın zararı yoktur.
bir modelin adi 104 a ise 2.  bir 104 a nın ondan ne namlu farkı nede başka bir farkı olmamasi gerekir.
Kalitesi  de aynı olmalidir.
Özel istenilen şeyler ise Farkli isimle olmalidir.
Yapılan işlemin arkasında sıfır argemi var ? Kooperatifin normalde gazlı üretimi yok da nitro üzerinde yap boz oyunu mu oynuyorlar acaba  :D
Sorun namlu hareketinde, gazlı olmasın desem tekrar kep değişecekler ve belli bir süre sonra sorun yine nüksedecek.. Namlu hareketini iptal edince tüfek öyle dümdüz kalacak hali yok, müşteri farklı bir talepte bulunmadığına göre en iyi seçenek gazlıya çevirmek oldu..
Siz sanırım nitronun gazlıya çevrilince sorun yaratacağını sanıyorsunuz ama galiba nitroyu yakından inceleme şansınız olmadı. Tüfek zaten mekanizma yapısı ve iç dizaynı ile gazlıya yakın bir yapıya sahip. Tek farkı kilide ilk hareketi veren şeyin namlu hareketi olmasıydı..
Yani üzerinde bilinmeyen deneyler yapılmadı, gaz odası ve piston yerleştirildi hepsi bu  ^-^
Olayın etik boyutu, olmaması lazım kısmı falan bunlar beni ilgilendiren şeyler değil.. Sizin fikriniz sizindir, herzaman fikirlere saygım var.. Biz böyle istedik böyle oldu, samimi bir şekilde durumu paylaştım.. Aynı şeyi dönüp dolaşıp tekrar irdelemek biraz tuhaf olmuyor mu sizce ?
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 23:42:44 Gönderen: Emrah AKDENİZ »
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #37 : 07 Kasım 2016, 23:47:43 »
Vola Nitro patladi bu da patlamasin emrah bey size sözüm yok nitro madurlari fazla. sizin madur olmanizi istemedik art niyetimiz bu mu
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #38 : 07 Kasım 2016, 23:50:13 »
Vola Nitro patladi bu da patlamasin emrah bey size sözüm yok nitro madurlari fazla. sizin madur olmanizi istemedik art niyetimiz bu mu
Yukarıdaki iyi niyet mesajını gördüm merak etmeyin ona sözüm yok, art niyet olarak da yazmadım zaten, amacım polemik tartışma vs değil. Bu elimizde patlayan 2. nitro zaten duruma yabancı değiliz :D
Ben de büyük heveslerle aldım, sonra olmadı değişim yaptık, çokşükür sıkıntı yok.. Bu tüfeği de değişmeden böyle halletmiş olduk.  ::)
Kenan Bey forumda her şey usulüne uygun yazılır konuşulur.. Gönüller bir olsun..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #39 : 08 Kasım 2016, 00:02:21 »
Ne demek  :D Bu arada biraz Aldim armer den bps lerden hizli kargo  ne çabuk geldi dedirtirdi :D
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #40 : 08 Kasım 2016, 00:05:03 »
Ne demek  :D Bu arada biraz Aldim armer den bps lerden hizli kargo  ne çabuk geldi dedirtirdi :D
Bps fişekleri çok beğendim.. Hele 34 gramı yokmu, vurduğu yerde güller açıyor  :D
32 gramı da çok etkiliymiş, biraz dengelidir falan dedim ama yok o da öfkeli  >:D
Havadakileri yere düşmeden öldürüyor..  ::)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Kenan ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #41 : 08 Kasım 2016, 00:28:04 »
5 6 7 8 9 34 aldım ben hep :s
  • Huğlu SR112KE
1986 - Bartın

Çevrimdışı Ömer SARI

• Free Üye
  • *
  • Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi
« Yanıtla #42 : 08 Kasım 2016, 11:51:55 »
Merhaba Arkadaşlar;

Nitrolarda bu güne kadar problemli olan bütün tüfekleri garanti kapsamında iade aldık. Kimine ücret iadesi kimine ise yeni ürün iadesi yaptık. Hiç bir müşterimizi mağdur etmek istemedik.  Yalnız siz de taktir edersiniz ki garanti kapsamı dışında olan ürünlere herhangi bir işlem yapamıyoruz.

Son zamanlarda gelen yoğun talep üzerine Nitro yu gazlı sisteme çevirmek için birtakım çalışma yaptık ve sonucunda sistemin sorunsuz çalıştığını görünce müşterilerimize bu alternatifi de sunmaya başladık. Kabul etmek tabi ki kullanıcının tercihidir. Ama ya tutarsa mantığıyla yürütülmüş bir çalışma değildir. Emrah beyin de açıklamaları bunu teyit eder durumda zaten.

İlginize teşekkür ederiz.
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi
1991 Konya

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #43 : 30 Kasım 2016, 16:03:53 »
Böylesine faydalı bir paylaşımda bulunduğun için gerçekten çok teşekkür ederim Emrah usta. Bir nokta veya virgül kaçırmadan tamamını okudum ve keyif aldım. Dediklerine katılıyorum bu gibi testler illaki değişkenlik gösterir. Ama biz gösterilen değişikliklerin hastasıyız zaten.  :D Yeni tüfeğini güzel günlerde güzel avlarda kullanman dileğiyle.  :)
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ